Sådan laver du en lækker Negroni, der er en klassisk drink fra Italien. Bruges som aperitif, og laves af gin, rød vermouth og Campari.
Negroni er en skøn drink, der som så meget andet, stammer fra Italien.
Vi kan takke italienerne for den lækre apéritif, der laves med lige del af henholdsvis gin, rød vermouth og Campari. Ganske enkelt.
En Negroni skal ikke shakes, men blot vendes sammen i glasset, og så er den klar til at blive nydt.
Opskrift på Negroni
Negroni - italiensk apéritif med gin, vermouth og Campari
Ingredienser
- 3 cl gin
- 3 cl vermouth (rød)
- 3 cl Campari
- isterninger
- 1 lime (eller appelsin, en skive til pynt)
Fremgangsmåde
- Find et passende glas frem, og kom isterninger i det.
- Derefter tilsættes så gin, vermouth og Campari. Husk, at en rigtig Negroni består af lige dele af hver.
- Rør forsigtigt rundt i glasset.
- Pynt med en skive lime, en skive appelsin - eller lidt appelsinskræl. Afhængig af hvad du er til. Kan også toppes med yderligere is.
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Den færdige Negroni serveres straks, og den er altså perfekt som en apéritif.
Se også disse drinksopskrifter:



- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments