Sådan laver du en lækker Negroni, der er en klassisk drink fra Italien. Bruges som aperitif, og laves af gin, rød vermouth og Campari.
Negroni er en skøn drink, der som så meget andet, stammer fra Italien.
Vi kan takke italienerne for den lækre apéritif, der laves med lige del af henholdsvis gin, rød vermouth og Campari. Ganske enkelt.
En Negroni skal ikke shakes, men blot vendes sammen i glasset, og så er den klar til at blive nydt.
Opskrift på Negroni
Negroni - italiensk apéritif med gin, vermouth og Campari
Ingredienser
- 3 cl gin
- 3 cl vermouth rød
- 3 cl Campari
- isterninger
- 1 lime eller appelsin, en skive til pynt
Fremgangsmåde
- Find et passende glas frem, og kom isterninger i det.
- Derefter tilsættes så gin, vermouth og Campari. Husk, at en rigtig Negroni består af lige dele af hver.
- Rør forsigtigt rundt i glasset.
- Pynt med en skive lime, en skive appelsin - eller lidt appelsinskræl. Afhængig af hvad du er til. Kan også toppes med yderligere is.
Få tilsendt opskriften på mail
Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Tips
Den færdige Negroni serveres straks, og den er altså perfekt som en apéritif.
Se også disse drinksopskrifter:
Dark and Stormy
Her får du min opskrift på Dark 'n Stormy, der er en populær drink med mørk rom og ginger beer. Drinken smager af ingefær og er frisk i smagen.
Se opskriften her

Espresso Martini
Her er min opskrift på den klassiske Espresso Martini. En lækker cocktail, som du laver med kold kaffe (gerne espresso), Kahlua, vodka og isterninger.
Se opskriften her

Wofler - opskrift på drink der smager som en Wofler is
Her er opskriften på den lækre Wofler drink med Cuba Pineapple, og drinken minder utrolig meget om den legendariske is af samme navn fra Premier Is.
Se opskriften her

- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)





Comments
No Comments