Sådan laver du en Campari Spritz. Klassisk og populær drink fra Italien, der laves med Campari, Prosecco og lidt danskvand. Plus lidt is.
Campari Spritz er smagen af ferie i Sydeuropa, og især naturligvis Italien.
Det er nemlig en italiensk drink, der laves med den populære og nærmest legendariske og krydrede likør Campari.
Iøvrigt opfundet af italieneren Gaspere Campari i 1860, og i dag foregår produktionen i Milano, men det er en anden historie.
Campari Spritz laves altid med to dele Campari, tre dele Prosecco og en del danskvand. Plus lidt is og gerne en skive eller båd af appelsin eller citron.
Og så er drinken jo nærmest en fætter til den super populære Aperol Spritz.
Opskrift på Campari Spritz
Campari Spritz - italiensk drink med Prosecco og brus
Ingredienser
- 6 centiliter Campari
- 9 centiliter Prosecco
- 3 centiliter danskvand
- is
- 1 appelsin - eller citron
Sådan gør du
- Kom is i et pænt glas. Du kan anvende et rød- eller hvidvinsglas til din Campari Spritz.
- Tilsæt derefter Campari og Prosecco.
- Top med lidt danskvand.
- Pynt med lidt appelsin eller citron, og så er den italienske sommerdrink klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdige Campari Spritz serveres straks.
Og den italienske drink er jo både god på en varm sommerdag - eller når du savner sydens sol og palmer.
Del dine ideer og tanker med os andre her: