• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Madens Verden

Opskrifter, madplan, video, tips og tricks til god mad

Madens Verden er en af Danmarks største sider med opskrifter og inspiration til god mad. Foto: Madensverden.dk.
MENUMENU
  • Madplan
  • Alle opskrifter A-Z
  • Tilføj app
  • Leksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om/kontakt
Her er du: Forsiden / Opskrift / Nakkesteg stegt som vildt med sovs
Nakkesteg stegt som vildt med sovs

Nakkesteg stegt som vildt med sovs

16. april 2017 Madensverden.dk Kategori:Hovedmåltid, Opskrift

118
DELINGER
DelPinterestGoogle+Print

Nakkesteg stegt som vildt med sovs er simremad, der er nem at lave. Den møre nakkesteg serveres med vildtsovsen og ris eller mos.

Nakkesteg stegt som vildt med sovs er både en god hverdagsret, men samtidig også rigtig fin at servere som gæstemad.

Kødet steges smørmørt i en gryde, og kan serveres med enten kogte ris eller en lækker kartoffelmos, og dertil dampede ærter.

Opskriften er til fire personer.

Til nakkesteg stegt som vildt med sovs skal du bruge:

800 gram nakkesteg/nakkefilet
10 enebær
1 æble
2 deciliter kalvefond (2 deciliter vand + 2 spiseskefulde koncentreret kalvefond)
2 deciliter piskefløde
1 teskefuld æbleeddike
2 spiseskefulde ribsgele
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du nakkesteg stegt som vildt med sovs:

  1. Skær lidt af fedtet fra nakkestegen, og del den i 3-4 stykker. Saltes godt og hviler fem minutter.
  2. Brun kødet i lidt smør i en stegegryde ved en god varme. Brun på flere sider, og krydr med friskkværnet peber.
  3. Mas enebær flade med siden af en kniv, og kom ved.
  4. Æble skæres i mindre både, og kommes ved sammen med kalvefond, piskefløde, æbleeddike og ribsgele.
  5. Låg låget på stegegryden, og lad nakkestegen stege i en time og 15 minutter ved lav varme, så det blot simrer i gryden. Vend gerne kødet cirka halvvejs gennem stegetiden.
  6. Tag kødet op, og sigt sovsen i en skål, som du hælder tilbage i stegegryden. Kog den lidt ind, og jævn med lidt Maizena, der er udrørt i lidt koldt vand. Smag sovsen til med salt, peber og eventuelt lidt mere ribsgele. Du kan også give sovsen lidt sovsekulør.
  7. Servér den møre nakkesteg sammen med den vildtagtige sovs, ris eller kartoffelmos og dampede ærter.

Lækker opskrift på hakket oksekød med blomkål i ovn

Bedøm opskriften
  • Nakkesteg stegt som vildt med sovs
Sending
User Review
4.17 (6 stemmer)
  • Se de nyeste opskrifter på forsiden - klik her
6

Emner:æble, enebær, fløde, grydestegt nakkesteg, kalvefond, kogetid, nakkesteg, nakkesteg i gryde, ribsgele, vildtsauce

Video

Video med tips, trick og opskrifter

Video: Her er alle videoer fra Madens Verden med masser af tips, tricks, opskrifter og andre ting, der gør din madlavning i køkkenet lidt nemmere. Se hvordan du laver sovs, skærer en steg korrekt og meget andet.

subscribeFølg os på YouTube her
«
Forrige
1
/
4
Næste
»
loading
play
Sådan ruller du et flute
play
Sådan slår du boller op
play
Sådan klarer du smør
play
Sådan parterer du en fersk kylling
play
Sådan laver du de bedste burgerbøffer
play
Sådan laver du en omelet på panden
play
Sådan steger du en ribeye på grillen
play
Sådan laver du bearnaise sauce
play
Sådan laver du pommes frites i ovn
«
Forrige
1
/
4
Næste
»
loading
« Salat med mozzarella og tomater
Hjemmelavet blødende chokoladekage »
Vælg hvordan du vil skrive din kommentar
  • Madens Verden
  • Facebook
  • Google
Login
Login

Kom med din kommentar

Annuller svar

Primary Sidebar

Mest populære lige nu

  • Hakket oksekød med blomkål i fad Hakket oksekød med blomkål i fad
  • Wienerschnitzel af svinemørbrad Wienerschnitzel af svinemørbrad
  • Sådan rengør du en gryde hvis maden er brændt på Sådan rengør du en gryde hvis maden er brændt på
  • Medister i ovn med kartofler og sovs Medister i ovn med kartofler og sovs
  • VIDEO: Spidskål i ovn med karryolie VIDEO: Spidskål i ovn med karryolie
  • Aioli opskrift (verdens bedste hvidløgs-mayonnaise) Aioli opskrift (verdens bedste hvidløgs-mayonnaise)
  • Sådan ser du om en avocado er moden (og sådan modner du den hurtigt) Sådan ser du om en avocado er moden (og sådan modner du den hurtigt)
  • Hjemmebagte hvedeknopper med kardemomme Hjemmebagte hvedeknopper med kardemomme
  • Pasta med spidskål og mørbrad i tomatsauce Pasta med spidskål og mørbrad i tomatsauce
  • Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad

LIKE os på Facebook nu

Madensverden.dk

Nyeste indlæg

  • Hjemmebagte hvedeknopper med kardemomme
  • Flap meat med marinade til grill eller pande
  • De 6 bedste opskrifter på lasagne
  • Wienerschnitzel af svinemørbrad
  • Opskrift på amerikanske pandekager til grill eller pande
  • Bløde pølsehorn uden æg – nem opskrift
  • Lasagne på grill til gasgrill og kuglegrill
  • Grønne bønner med hvidløgssmør
  • Flanksteak på grill (med stegetid)
  • Madplan uge 17: Ugens inspiration til aftensmaden

Opskrifter med flest hjerter

Her kan du se hvilke opskrifter, som brugerne har tildelt flest hjerter.

  • Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) (168)
  • Verdens bedste pommes frites i ovn (med eddiketricket) (155)
  • Muffins med Nutella – hurtige og klar på 20 minutter (135)
  • Hakket oksekød og spidskål i ovn (134)
  • Langtidsstegt oksefilet i ovn – opskrift med stegetid (131)
  • Hamburgerryg kogetid (guide til kogning) (112)
  • Langtidsstegt flæsk i ovn: Mørt flæsk med sprød svær (107)
  • Lynstegt kylling med spidskål (99)
  • Glaseret hamburgerryg (bedste metode) (95)
  • Medister i ovn med kartofler og sovs (93)

Footer

Sociale medier

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • YouTube

Mere inspiration

Lækker salat med tranebær, der vendes med broccoli, lidt spidskål, rødløg og æblebåde. Salaten tilsættes også lidt sprødstegte bacontern. Foto: Guffeliguf.dk.

Salat med tranebær og broccoli

Hjemmelavede røsti (eller rösti) med kartofler og persillerødder er lækkert tilbehør oksestege og gode bøffer. Foto: Guffeliguf.dk.

Røsti med kartofler og persillerødder på pande og i ovn

Kalkunbryst med bacon er god at putte i grillen. Og du undgår, at dit kalkunbryst bliver tørt, hvis du vikler lidt god bacon omkring. Foto: Madensverden.dk.

Kalkunbryst med bacon i grill eller ovn

På blot fem minutter har du disse nemme romkugler lavet af hindbærroulade klar. Romkuglerne kan enten trilles i kokos eller chokoladekrymmel, og her er de lavet med begge dele. Foto: Guffeliguf.dk.

Nemme romkugler lavet af hindbærroulade

Langtidsstegt oksehøjreb er noget af det bedste gæstemad, og du får en steg, der er virkelig mør og saftig. Genrefoto: Guffeliguf.dk.

Langtidsstegt oksehøjreb

En dejlig omgang stegt flæsk med speltsalat, der er lidt lettere i kalorieindtag end det traditionelle tilbehør med kartofler og persillesovs. Foto: Madensverden.dk.

Stegt flæsk med speltsalat (pandestegt flæsk)

Langtidsstegt og braiseret oksespidsbryst er noget af det mest møre kød, som du overhovedet kan tilberede. Foto: Madensverden.dk.

Langtidsstegt og braiseret oksespidsbryst i ovn

Grill: Laks med citron på grillen

Lækre baguettes, der er sprøde franske brød. De er nemme at bage selv, og de er gode som madbrød. Foto: Madensverden.dk.

Baguettes – sådan bager du de franske brød

Grillet flæsk med ærtesalat er rigtig sommermad med masser af grønt fra sæsonen. Serveres med sprøde citronkartofler. Foto: Madensverden.dk.

Grillet flæsk med ærtesalat og citronkartofler

Kål med kød er en skøn ret med fars, der tilberedes pakket ind i spidskål. Pakkerne koges og steges til sidst på en pande. Vandet fra kålen trylles om til en dejlig sovs. Foto: Madensverden.dk.

Kål med kød (krydret fars i pakker med spidskål)

Chokoladesouffle er en både hurtig og lækker dessert, og med denne opskrift får du en souffle der aldrig falder sammen. Pynt chokoladesouffleen med lidt finthakket chokolade inden servering. Foto: Guffeliguf.dk.

Chokoladesouffle der ikke falder sammen

Copyright © 2018 · Alle rettigheder tilhører Madensverden.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@madensverden.dk. CVR: 34441634

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok