Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin

Nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin

nakkefilet langtidsstegt i fad
5 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
111
SHARES
FacebookMessenger111PinterestEmailSMS

Kvalitets opskrift på nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin og kalvefond. Tilberedningen gør kødet super mørt og særdeles velsmagende.

Nakkefilet langtidsstegt i fad er en både nem og lækker metode til stegning af den fedtmarmorerede nakkefilet.

Her har jeg skåret tykke skiver på cirka fem centimeter, som deles på midten, så du får en god klump kød, der passer perfekt til en enkelt person.

Fedtmarmoreringen i nakkefilet gør, at du kan stege kødet på denne måde uden det bliver tørt.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på nakkefilet langtidsstegt i fad

Nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 45 minutter min
Kvalitets opskrift på nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin og kalvefond. Tilberedningen gør kødet super mørt og særdeles velsmagende.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 skiver nakkefilet på cirka 5 centimeters tykkelse
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 kviste rosmarin
  • 3 dl kalvefond 3 dl. vand + koncentreret fond

Fremgangsmåde

  1. Køb et godt stykke nakkefilet hos din slagter, og skær derefter et par tykke skiver af den. Skiverne må gerne være ca. 5 centimeter tykke. Derefter deler du hvert stykke i to halvdele, så du nu har fore gode klodser af nakkefilet.
  2. Salt dem godt på begge sider, og lad dem hvile i en lille time på et fad på køkkenbordet.
  3. Smelt en god klat smør på en varm pande, og brun nu kødet på begge sider ved høj varme, så kødet får lidt stegeskorpe.
  4. Læg skiverne i et ildfast fad.
  5. Kog panden af med kalvefond, og hæld det ved kødet.
  6. Krydr med friskkværnet peber, og fordel rosmarinblade over kødet.
  7. Luk fadet helt tæt med sølvpapir. Nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin steges i ovnen ved 200 grader varmluft, hvor kødet skal have halvanden time. Altså 90 minutter.
  8. Tag fadet ud af ovnen og lad kødet hvile i 15 minutter inder servering.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Nakkefilet langtidsstegt i fad kan evt. serveres med flødekartofler og en broccolisalat.

Se også disse opskrifter med nakkefilet:

Husarsteg
Husarsteg er en klassisk ret, hvor en nakkefilet fyldes med en lækker svampeblanding, og steges som vildt i ovnen. Med en himmelsk sovs til.
Se opskriften her
Billede af husarsteg.
Rødvinsmarineret nakkefilet med god sovs
Her er opskriften på en rødvinsmarineret nakkefilet, der gerne må ligge i rødvinsmarinade i et døgn tid. Derefter brunes stegen og steges færdig i ovnen. Skyen laves til en god sovs.
Se opskriften her
billederesultat for rødvinsmarineret nakkefilet
Grillet nakkefilet med hvidløg
Lækker opskrift på grillet nakkefilet med hvidløg. Nakkefileten skæres ud i store klumper, som grilles en times tid ved indirekte varme.
Se opskriften her
Madplan uge 16 med blandt andet grillet nakkefilet, der dog også kan steges i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required