Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Kager › Nemme mysli cookies - god opskrift på 20 minutter

Nemme mysli cookies - god opskrift på 20 minutter

mysli cookies
Del gerne:
58
SHARES
FacebookMessenger58PinterestEmailSMS

Mysli cookies er nemme cookies, der kan laves med en valgfri mysli. Dejen er nem at røre sammen, og kagerne indeholder bla. kanel og kardemomme. Ren mums.

Jeg elsker mysli cookies, fordi de både smager fantastisk godt, og samtidig kan bages på kort tid.

Dejen er nem at røre sammen, og bagetiden er kun ca. 14 minutter.

Jeg plejer at lave de lækre cookies med en mysli med blandt andet havrecrunch, tranebær og tørret æble, men du kan jo tilsætte din egen favorit mysli eller hvad du har i køleskabet.

Det er i øvrigt også lækkert at tilsætte lidt hakkede mandler eller nødder, så prøv dig bare frem. Eller følg opskriften og nyd de skønne og krydrede cookies lige om lidt.

Opskriften giver ca. 9-16 cookies - afhængig af hvor store du laver dem.

Ingredienser til mysli cookies

100 gram meget blødt smør
100 gram rørsukker
50 gram mørk sirup
1 æg
1 teske kardemomme
1 teske kanel
1 teske bagepulver
1 teske vaniljesukker
75 gram hvedemel
125 gram mysli
Et stort nip salt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  2. Vej meget blødt smør (det skal ikke være smeltet) af i en skål sammen med rørsukker, og rør det godt ud.
  3. Tilsæt mørk sirup og et æg, og rør igen.
  4. Derefter røres kardemomme, kanel, bagepulver og vaniljesukker i.
  5. Til sidst vejes hvedemel og mysli af, hvorefter det røres i sammen med en lille halv teske salt.
  6. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  7. Med en spiseske sættes nu mysli cookies på bagepladen. Jeg elsker store cookies, og laver derfor ni, men lav dem gerne mindre. Evt. 12 eller 16. Husk at cookies flyder en del ud under bagningen, så hold afstand mellem dem.
  8. De lækre cookies bages nu ca. 14 minutter midt i ovnen ved 180 grader varmluft.

De færdigbagte mysli cookies køles af, så de opnår en god sprødhed.

Opbevares i tætsluttende beholder.

Se også mine opskrifter på:

Havregryns cookies med chokolade

Snickers cookies

Daim cookies

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jeanett Gram skriver

    juli 20, 2022 at 4:46 pm

    Kan man bytte sirup ud med noget andet?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.