• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Flapjacks

Flapjacks

Flapjacks
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. juni 2023 - Udgivet: 2. oktober 2021

Traditionelle britiske flapjacks er en slags havrebar, der kan laves med blot fire ingredienser: Havregryn, smør, brun farin og sirup.

De britiske flapjacks er en slags blanding mellem en myslibar og en cookie og kan også kaldes en havrebar.

En basis flapjack indeholder kun fire ingredienser og er super let at lave. Hovedingrediensen er havregryn, der blandes med smør, farin og sirup. Dertil kan der tilsættes mange forskellige smagsgivere som chokolade, nødder, kokos eller tørret frugt.

Hybriden mellem cookie og myslibar har en lækker karamelliseret smag og kan nydes som snack eller kage.

Opskrift på flapjacks

Flapjacks
charlotte mithrilCharlotte Mithril

Flapjacks

5 fra 4 stemmer
Traditionelle britiske flapjacks er en slags havrebar, der kan laves med blot fire ingredienser: Havregryn, smør, brun farin og sirup.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 10 barer
Ret: Snack
Køkken: britisk
Kalorier: 462
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g havregryn
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 2 spsk lys sirup

Fremgangsmåde
 

  1. Kom smør, brun farin og sirup i en gryde og smelt det ved svag varme. Kom havregryn i og rør godt sammen.
  2. Fordel blandingen og tryg den godt ned i en bageform med bagepapir på 20x20 cm. Bag ved 180 grader i 25-30 minutter til de er svagt gyldne.
  3. Afkøl i formen og skær derefter dine flapjacks ud i små firkanter. Opbevar dem i en kagedåse eller lignende, hvor de kan holde sig i op til 1 uge.

Næringsindhold

Kalorier: 462kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Dette er basis-opskriften på flapjacks. Du kan sagtens tilsætte flere ingredienser for at give mere smag til havrebarerne.

Tilsæt for eksempel kokosmel, tørret frugt eller nødder – de giver både smag og ekstra konsistens. Du kan også krydre dem med kanel, vaniljesukker eller citronskal, for at tilføje ekstra smag.

Har du en rest mysli eller granola, kan det også kommes i dejen.

Tilsæt de ekstra ingredienser til den smeltede masse sammen med havregrynene.

Se flere opskrifter på snacks her:

Hjemmelavet müslibar med nødder og dadler

Proteinbar med dadler og peanutbutter

Nemme mysli cookies - god opskrift på 20 minutter

Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required