• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Proteinbar med dadler og peanutbutter

Proteinbar med dadler og peanutbutter

Proteinbar med dadler
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. november 2023 - Udgivet: 20. september 2021

Proteinbar med dadler og peanutbutter samt proteinpulver men med massere af god protein. De er perfekte til træning eller som en lækker snack.

Proteinbar med dadler og peanutbutter indeholder også proteinpulver, hvilken gør, at de er gode at have med efter træning.

De smager dejligt af peanutbutter og chokolade, da jeg blandt andet også har tilføjet kakaopulver.

Proteinbarerne skal ikke bages, bare en tur i køleskabet, og så er de klar til at blive spist. Det gør dem til den perfekte snack, da de kun tager knap fem minutter at bikse sammen. Så bliver det altså bare ikke nemmere.

Jeg plejer at lave en masse af dem og pakke dem ind i madpapir, så de er lette lige at smide i tasken, hvis sulten skulle melde sig. Du kan i øvrigt også trille dem til kugler i stedet for at lave dem som bar.

Læs om proteiners egenskaber her:

Fakta og viden om proteiner

Opskrift på proteinbar med dadler og peanutbutter

Proteinbar med dadler
Rakel Seneca

Proteinbar med dadler og peanutbutter

4.50 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 10 bar
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 g havregryn
  • 2 scoops proteinpulver - med chokoladesmag
  • 75 g dadler - uden sten
  • 100 g peanutbutter
  • 0,5 dl sirup - eller honning
  • 40 g kakaopulver
  • 0,5 dl mælk
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 spsk hørfrø

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en blender eller foodprocessor. Tilføj havregryn og blend dem til en grov mel.
  2. Tilføj nu dadlerne og blend yderligere, tilføj derefter proteinpulver, kakaopulver, sirup og peanutbutter. Blend det sammen og tilføj mælk lidt af gangen, så dejen begynder at forme sig.
  3. Tilføj nu chiafrø og hørfrø, og rør det hele rigtig godt sammen.
  4. Tag nu en firkantet kageform og dæk den med bagepapir. Tilføj blandingen og tryk den flad og glat. Put den nu i køleskabet i cirka 30 minutter for at stivne - eller i fryseren for et hurtigere resultat.
  5. Tag den ud af køleskabet og skær massen til barer. Pak dem eventuelt ind i madpakningspapir eller opbevar dem i bageformen.
  6. Så er de klar til at blive spist.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan også dyppe hver bar i smeltet, mørk chokolade. Dette smager super godt, og kan få alle og en hver til at have lyst til at spise dem.

Se også andre opskrifter på snacks uden sukker: Proteinpandekager uden mel med 5 ingredienser eller sunde havregrynskugler.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jonas

    juni 01, 2023 at 10:57 pm

    Der var godt nogen der kunne have fortalt mig, at man skal have en food processor der kører på diesel for at blende det her stads...

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required