Her får du en lækker opskrift på mørbrad med mozzarella og parmaskinke. Det er himmelsk gode mørbradbøffer, der er behørigt pakket ind.
Mørbrad med mozzarella er en lækker måde at tilberede svinemørbrad på, og retten kan sagtens gå som god gæstemad.
Eller nyd den som en fantastisk hverdagsmad, hvor opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på mørbrad med mozzarella

Mørbrad med mozzarella og parmaskinke
Ingredienser
- 2 svinemørbrad - afpudset og skåret i 2-2½ cm. tykke skiver
- 1 rød peberfrugt - i tynde strimler
- sennep - gerne en dijon
- 1 håndfuld basilikum - helst store blade, en til hver bøf
- parmaskinke - en skiver til hver bøf
- mozzarella - i skiver
- smør - og olivenolie til stegning
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Varm smør og olivenolie op på en pande, brun mørbradbøfferne godt på alle sider og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Hvis de skal i ovnen med det samme bagefter (altså laves helt færdig), behøves mørbradbøfferne ikke at stege helt færdige, men hvis de skal stå i køleskab indtil de skal gratineres, så steg dem til de er som ønsket.
- Skal de i køleskab så lad dem køle godt af, hvis ikke, så lad dem køle så lang tid, at de er til at røre ved!
- Smør hver mørbradbøf med et lag sennep, kom noget rød peberfrugt på og læg et basilikumblad øverst.
- Pak dine mørbradbøffer ind i en skive parmaskinke og læg en skive mozzarella øverst.
- Sæt din mørbrad med mozzarella i en 200 grader varm ovn, til osten er smeltet og gylden. Det går rimelig hurtigt.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Note
Mørbrad med mozzarella og parmaskinke serveres straks.
Mange slags tilbehør passer godt de lækre mørbradpakker, og du kan blandt andet servere en speltsalat med bagte gulerødder til.
Se også disse opskrifter:
Mørbradbøffer med paprikasovs - hurtig aftensmad
Svinemørbrad i flødesovs med løg og champignon
Bedste luksus mørbradgryde
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments