Se opskriften på en virkelig frisk og dejlig melonsalat med ristede græskarkerner. Salaten er god som forret eller som tilbehør.
Melonsalat med ristede græskarkerner er en rigtig sommersalat, der er nem at lave.
Du skal blot bruge lidt frøskindsmelon, en salatblanding og græskarkerner.
Andre typer af melon kan selvfølgelig anvendes, og salatblandingen kan sagtens skiftes ud med en babyspinat.
Opskriften er til fire personer.
Ingredienser til melonsalat med ristede græskarkerner
75 gram napolitana salatblanding (eller lignende salat)
En halv frøskindsmelon (honningmelon er også god til denne salat)
2 håndfulde græskarner
Olivenolie
Citronsaft
Fremgangsmåde
- Start med at varme en pande godt op, og rist så græskarkernerne, så de begynder at "poppe". Ryst panden godt undervejes, så kernerne ikke bliver svedne!!
- Hæld de ristede græskarkerner ud på en tallerken, og lad dem køle lidt af, da de er rygende varme.
- Del frøskindsmelon på den lange led, skrab kernerne ud med en spiseske, og snit derefter melonen ud i mundrette stykker.
- Salatblandingen skylles i iskoldt vand og slynges tør, inden den lægges i en salatskål.
- Fordel melonstykkerne over salaten, og hæld derefter lidt olivenolie og citronsaft over.
- Til sidst drysses de ristede græskarkerner over, og salaten er klar.
Skal du bruge melonsalaten som forret, kan du med fordel portionsanrette den i mindre skåle.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: