• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Medister i airfryer

Medister i airfryer

billederesultat for medister i Airfryer
Medister i Airfryer er en lækker måde at tilberede en medisterpølse på, og her har jeg omviklet medisteren med bacon inden turen i den lille ovn. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  27. september 2024 - Udgivet:  16. maj 2023

Del gerne:
3.9k
SHARES
FacebookMessenger3.9kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her kan du se, hvordan du nemt laver en medister i airfryer. Opskrift på medisterpølse omviklet med bacon. Stegt på 30 minutter.
  2. Opskrift på medister i airfryer
  3. Medister i airfryer
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Servering
Gå til opskrift

Her kan du se, hvordan du nemt laver en medister i airfryer. Opskrift på medisterpølse omviklet med bacon. Stegt på 30 minutter.

Hvis du endnu ikke har prøvet medister i airfryer, så er chancen her.

En lækker og velsmagende medisterpølse, der omvikles med bacon, og derefter steges i den effektive airfryer.

Har du en rest til overs, så brug den gerne på madpakken dagen efter. For medisteren smager super godt på et stykke rugbrød.

Sådan kan du også tilberede medisterpølse:

  • Medister i ovn
  • Stegt medister
  • Flødekartofler med medister i svøb

Opskrift på medister i airfryer

billederesultat for medister i Airfryer

Medister i airfryer

Her kan du se, hvordan du nemt laver en medister i airfryer. Opskrift på medisterpølse omviklet med bacon. Stegt på 30 minutter.
Bedømmelse
4.8 fra 48 stemmer
RetAirfryer
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 800 g medister
  • 12 skiver bacon
  • Lidt olivenolie

Fremgangsmåde

  • Gør din airfryer klar, og hæld lidt vand i bunden af skålen. Dels brænder fedtet så ikke fast, og dels har du lidt væske, hvis du ønsker at lave en opbagt sovs af skyen.
  • Nu vikler du så baconskiver omkring medisterpølsen, og du skal bruge cirka 12 skiver bacon. Måske lidt flere.
  • Læg forsigtigt din medister ned i airfryeren (ned på trådnettet), og pensl med lidt olivenolie. Du skal ikke bruge bagepapir eller andet her. Medisteren lægges direkte på risten, så den varme luft frit kan cirkulere rundt.
  • Prik også gerne medisteren med en kødnål eller lignende, da du så mindsker risikoen for at medisteren sprækker under tilberedningen. Den bliver den ikke mere tør af.
  • Luk skuffen i, og giv nu din medister i airfryer 30 minutter ved 180 grader. Så er den klar til servering og helt perfekt med sprødt bacon.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
563
% Daglig værdi*
Fedt
 
44
g
68
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Kolesterol
 
144
mg
48
%
Natrium
 
737
mg
32
%
Kalium
 
574
mg
16
%
Protein
 
40
g
80
%
Vitamin A
 
14
IU
0
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
28
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Medister i airfryer kan serveres med forskellige slags tilbehør, alt afhængig af hvor sundt det skal være.

Det kan være med kogte kartofler, dampet broccoli og gerne en opbagt sovs. Skal det være lidt mere sundt kan sovsen udelades.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Linda Ploug

    maj 03, 2025 at 5:27 pm

    Tak for jeres rigtige gode opskrifter, jeg bruger dem meget også til airfryer, jeg har en Ninja airfryer og det passer næsten med temperaturen som jeres
    Endnu en gang tak for opskrifterne
    Jeg er stor fan af jer

    Svar
  2. Kurt Alex Møller

    februar 27, 2025 at 10:55 am

    Jeg laver selv min medister pølser så ved jeg hvad der er kommet i.
    Det bliver ikke sidste gang jeg lave det.
    Det smager godt og giver en hele andre smag når man bruger bacon.

    Svar
  3. Ib

    juni 11, 2024 at 3:57 pm

    5

    Svar
  4. Per Ramsdal

    marts 26, 2024 at 6:16 pm

    Hej Holger. Er det umuligt at lave medister i airfryer, uden at den bliver omviklet med bacon? Hilsen Per

    Svar
  5. Marianne Riknagel

    december 29, 2023 at 2:57 pm

    Hej jeg har prøvet at bage dit sønderjyske rugbrød tre gange og alle gange er de falde sammen, tror du der er noget galt med opskriften eller er det mig der er noget galt med. Venlig hilsen Marianne Riknagel

    Svar
  6. B.Vester

    oktober 28, 2023 at 5:11 pm

    Ungkarl, 71 år !
    Har lige lavet en 500gr medister, som det første i min 3,5ltr Cosori airfryer, med din opskrift, uden bacon (jeg er stor nok), og skåret den perfekte pølse ud i 5 stk. og skal nu fryse de 4 ned, efter at have indtaget det første stk. med en skive rugbrød m/smør og rødbeder og lidt sennep !
    PS: jeg varmede vandet i bunden til ca. 90 grader i min Micro ovn, og gav den 19m v/180gr først, og 15m v/180gr i anden omgang, jeg er jo 1st gang bruger !
    De resterende 4 dele blev omgående lagt i 2ltr fryseposer, og hhv. både svejset i 2 stk. pr. pose, og senere lagt i fryseren !
    Tak for ideen, den virker klart for mig !

    Svar
  7. bredkjaer@mail.dk

    december 09, 2020 at 1:20 pm

    Hej Madens Verden
    Er en airfryer og en actifryer det samme?

    Mvh Ruth Bredkjær

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 12, 2020 at 6:48 am

      Hej Ruth
      Både og. Actifry er Tefals bud på den populære varmluftsovn, mens Airfryer fremstilles af Phillips og andre mærker. Tefal har en arm i maskinen, der drejer rundt, mens den almindelige Airfryer mere fungerer som en effektiv miniovn. Jeg synes den almindelige Airfryer fungerer bedst, men det er jo en smagssag.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required