Marcipan med nutella og hvid chokolade er nem og lækker julekonfekt til dig, der elsker nutella og et sødt stykke marcipankonfekt.
Her får du en virkelig nem opskrift på marcipan med nutella, der er et himmelsk lækkert stykke julekonfekt.
Det tager ikke mange minutter at lave, men husk at nutellaen skal være køleskabskold, da det ellers er besværligt at forme marcipanen rundt om den.
Du får ca. 12 stykker ud af denne opskrift, men det afhænger selvfølgelig af hvor store du skærer dem ud.
Opskrift på marcipan med nutella
Marcipan med nutella og hvid chokolade
Ingredienser
- 200 g marcipan
- 6 tsk Nutella - køleskabskold
- 150 g hvid chokolade - til overtræk
- 40 g mørk chokolade - smeltet, til pynt.
Fremgangsmåde
- Til marcipan med nutella starter du med, at dele marcipanen i to lige store stykker.
- Den ene halvdel trilles til en pølse, der trykkes lidt flad. Men uden at blive for tynd.
- Halvdelen af den kolde nutella fordeles nu midt på marcipanen, og den lukkes forsigtigt sammen. Nu er nutellaen lukket inde i marcipanen.
- Skæres ud i passende størrelse snitter, og fortsæt på samme måde med den anden halvdel.
- Den hvide chokolade smeltes, og konfektstykkerne dyppes i chokoladen.
- Smelt også den mørke chokolade, og lav strimler over konfektstykkerne ved at dyppe en gaffel i chokoladen og forsigtig svinge den hen over.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdige marcipan med nutella skal nu tørres, hvorefter konfektstykkerne kan opbevares i en lufttæt beholder.
Nyd dem til jul - eller lige når du synes. Opskriften er udviklet af Ellen Jensen.
Se også de lækre opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: