Her er en god opskrift på makronmuffins med chokolade. Det er lækre muffins med knuste makroner og mørk chokolade. Kan laves på 20 minutter.
Makronmuffins med chokolade er super lækre muffins, der både smager fantastisk og har en skøn konsistens.
Kagerne bages med knuste makroner og mørk chokolade, og de tager blot omkring 20 minutter at lave.
Opskriften giver ca. 16 skønne muffins med makron.
Opskrift på makronmuffins med chokolade
Makronmuffins med chokolade - nem og lækker opskrift
Ingredienser
- 3 æg
- 150 g sukker
- 125 g mel
- 100 g makroner - knuste
- 125 g smør - smeltet
- 100 g mørk chokolade - hakket
- mandelessens - efter smag
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker godt - og længe - til de bliver luftige, brug en el-mikser.
- Tilsæt mel, knuste makroner og hakket chokolade, rør det i med en ske og prøv at undgå at slå al luften ud af dejen.
- Tilsidst røres det smeltede smør forsigtigt i.
- Fyld muffinsforme ¾ op. Hvis der bruges papirsforme, så sæt 2 oveni hinanden, for at de bliver mere stabile.
- Bag dem ved 210 grader - ikke varmluft - i 10-15 minutter.
- Tjek og de er nok og lad dem afkøle på en bagerist.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdigbagte makronmuffins smager bedst når de nybagte, men du kan sagtens fryse dem ned.
Se også disse opskrifter på muffins:
Luna
Hejsa. Jeg skal til at bage disse lækre muffins. Jeg vil meget gerne bage dem 1-2 dage inden de spises, hvis muligt. Jeg vil derfor lige høre hvor længe de kan holde sig i fx stuetemperatur? Eller er det bedre at sætte dem i køleskabet ind til de skal spises? På forhånd tak 🙂