Makroner er meget nemme at bage selv, og her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmebagt makron. Bagt af marcipan, sukker og æggehvide.
Intet slår hjemmebagte makroner, og de er heldigvis nemme at bage. Du skal kun bruge tre ingredienser til dem.
Opskriften giver ca. 12 makroner, afhængig af hvor du store du laver den.
Husk at en større makron selvfølgelig skal bages lidt længere tid, mens de mindre er hurtigere færdig.
Opskrift på makroner
Makroner (nem opskrift på hjemmebagt makron)
Ingredienser
- 250 gram marcipan - fra Odense Marcipan
- 350 gram sukker
- 100 gram pasteuriseret æggehvide - svarende til 2 bægre
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 160 grader varmluft.
- Smuldr marcipan i en skål og kom sukker ved.
- Rør det godt sammen.
- Derefter røres de pasteuriserede æggehvider i, og du skal bruge to bægre.
- Fortsæt med at røre indtil du har en glat og ensartet makronmasse.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Kom makronmassen i en sprøjtepose og sprøjt makroner ud på pladen.
- Stil makronerne ind i ovnen, og her skal de nu bages i 22-25 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Lad de nybagte makroner kæle af på en rist. Så er de helt perfekte.
Opskriften er udviklet af Odense Marcipan.
Se også mine opskrifter på:
Ole
Har fulgt opskriften, men det hele flyder ud …
Jeanette Ulbrandt Schelhase
Har gjort som der stod i opskriften, alle makronerne flød sammen til en stor kage, hvad er der gjort galt