Makroner er meget nemme at bage selv, og her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmebagt makron. Bagt af marcipan, sukker og æggehvide.
Opskriften giver ca. 12 makroner, afhængig af hvor du store du laver den.
Husk at en større makron selvfølgelig skal bages lidt længere tid, mens de mindre er hurtigere færdig.
Ingredienser til makroner
250 gram Odense Marcipan
350 gram sukker
100 gram pasteuriseret æggehvide (2 bægre)
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 160 grader varmluft.
- Smuldr marcipan i en skål og kom sukker ved.
- Rør det godt sammen.
- Derefter røres de pasteuriserede æggehvider i, og du skal bruge to bægre.
- Fortsæt med at røre indtil du har en glat og ensartet makronmasse.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Kom makronmassen i en sprøjtepose og sprøjt makroner ud på pladen.
- Stil makronerne ind i ovnen, og her skal de nu bages i 22-25 minutter.
Lad de nybagte makroner kæle af på en rist.
Opskriften er udviklet af Odense Marcipan.
Se også mine opskrifter på: