Makroner (nem opskrift på hjemmebagt makron)
Ingredienser
- 250 g marcipan fra Odense Marcipan
- 350 g sukker
- 100 g pasteuriseret æggehvide svarende til 2 bægre
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 160 grader varmluft.
- Smuldr marcipan i en skål og kom sukker ved.
- Rør det godt sammen.
- Derefter røres de pasteuriserede æggehvider i, og du skal bruge to bægre.
- Fortsæt med at røre indtil du har en glat og ensartet makronmasse.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Kom makronmassen i en sprøjtepose og sprøjt makroner ud på pladen.
- Stil makronerne ind i ovnen, og her skal de nu bages i 22-25 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på makroner
Intet slår hjemmebagte makroner, og de er heldigvis nemme at bage. Du skal kun bruge tre ingredienser til dem.
Opskriften giver ca. 12 makroner, afhængig af hvor du store du laver den.
Husk at en større makron selvfølgelig skal bages lidt længere tid, mens de mindre er hurtigere færdig.
Noter
Lad de nybagte makroner kæle af på en rist. Så er de helt perfekte.
Opskriften er udviklet af Odense Marcipan.
Se også mine opskrifter på:
- Jordbærtrifli med makron
- Store kokosmakroner
- Flødebollekage med makron
- Kringle med makroner
- Gammeldags makronsnitter
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Ole skriver
Har fulgt opskriften, men det hele flyder ud …
Jeanette Ulbrandt Schelhase skriver
Har gjort som der stod i opskriften, alle makronerne flød sammen til en stor kage, hvad er der gjort galt