Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Lun pastasalat med tomatpure og rucola

Lun pastasalat med tomatpure og rucola

lun pastasalat
Del gerne:
11
SHARES
FacebookMessenger11PinterestEmailSMS
Opdateret: 13. januar 2020 - Udgivet: 13. januar 2020

En nem og lækker opskrift på lun pastasalat, som du kan lave på 15 minutter. Pastasalaten laves med kogt pasta, tomatpure og masser af sund rucola.

Opskriften på lun pastasalat er beregnet som tilbehør til fire personer.

Ingredienser til lun pastasalat

400 gram pasta (evt. penne eller skruer)
En sjat olivenolie
3 fed hvidløg
2 spiseskefulde frisk rosmarin
250 gram tomatpure
50 gram rucola
Lidt basilikum
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges i letsaltet vand. Koges som anvist på pakken, men som altid må pastaen gerne have en smule bid, eller det som italienerne kalder "al dente".
  2. Hvidløg hakkes fint, og et par spiseskefuld rosmarinblade hakkes ligeledes. Rosmarin giver en lækker smag til en lun pastasalat, men du kan også anvende timian.
  3. Varm en pande eller sauterpande op ved middel varme, kom lidt olie på og sauter hvidløg og rosmarin let. Det skal ikke tage farve.
  4. Kom pasta i sammen med tomatpure, og vend det rundt.
  5. Skyl rucola og slyng det tørt, og kom det på panden. Du kan eventuelt hakke rucolaen groft, men jeg synes ikke det er nødvendigt.
  6. Tilsæt eventuelt også lidt frisk basilikum og smag til med salt og friskkværnet peber.

Lun pastasalat serveres straks, og jeg bruger den gerne som tilbehør til blandt andet ovnstegt kylling.

Se også mine opskrifter på:

Kold pastasalat med kylling

Italiensk pastasalat med spinat

Pastasalat med broccoli og gulerødder

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.