Her får du min opskrift på langtidsstegte revelsben, der skal have fire timer i ovnen. Kødet laves med en hjemmelavet BBQ-marinade.
Langtidsstegte revelsben er virkelig lækker aftensmad, som også sagtens kan serveres som indbydende gæstemad.
Det tager selvfølgelig nogle timer, at tilberede de velsmagende revelsben, men det er hele tiden værd. Og her passer de jo sig selv i ovnen.
Kødet pensles med en god BBQ-marinade, og den kan du lave selv - eller blot købe en BBQ-marinade i supermarkedet.
Opskriften er beregnet til fire personer med to stykker revelsben pr. person.
Opskrift på langtidsstegte revelsben
Langtidsstegte revelsben
Ingredienser
- 8 stykker revelsben
- 1 portion barbecuesauce - se opskrift i linket
- rosmarin
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 100 grader almindelig over- og undervarme. Sæt en rist på næstnederste rille.
- Smør et ildfast fad med lidt olie.
- Fordel dine revelsben i fadet, og de må gerne lægges tæt.
- Pensl kødet med barbecuesauce. Enten den hjemmelavede eller en købt. Det er op til dig. Krydres med salt og friskkværnet peber. Drys også lidt frisk rosmarin over revelsbenene.
- Stil fadet ind i ovnen, hvor de langtidsstegte revelsben skal have ca. 4 timer og 30 minutter. Du kan evt. pensle kødet lidt undervejs, men det er ikke nødvendigt.
- 20 minutter før tiden er gået, skruer du ovnen op på 200 grader over- og undervarme.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Noter
De langtidsstegte revelsben serveres straks sammen med tilebhør.
Da du bruger ovnen til tilberedning af revelsbenene, kan du i stedet servere kødet med forskellige slags grøntsager, som du kan tilberede i gryde eller pande.
Eks. pandestegte pommes frites, dampet broccoli eller ærter. Mulighederne er mange.
Se flere opskrifter her:
Del dine ideer og tanker med os andre her: