• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Langtidsstegte revelsben

Langtidsstegte revelsben

langtidsstegte revelsben
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
95
SHARES
FacebookMessenger95PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. januar 2022 - Udgivet:  25. januar 2022

Her får du min opskrift på langtidsstegte revelsben, der skal have fire timer i ovnen. Kødet laves med en hjemmelavet BBQ-marinade.

Langtidsstegte revelsben er virkelig lækker aftensmad, som også sagtens kan serveres som indbydende gæstemad.

Det tager selvfølgelig nogle timer, at tilberede de velsmagende revelsben, men det er hele tiden værd. Og her passer de jo sig selv i ovnen.

Kødet pensles med en god BBQ-marinade, og den kan du lave selv - eller blot købe en BBQ-marinade i supermarkedet.

Opskriften er beregnet til fire personer med to stykker revelsben pr. person.

Opskrift på langtidsstegte revelsben

langtidsstegte revelsben
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Langtidsstegte revelsben

4.67 fra 6 stemmer
Her får du min opskrift på langtidsstegte revelsben, der skal have fire timer i ovnen. Kødet laves med en hjemmelavet BBQ-marinade.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 4 timer t 30 minutter min
Samlet tid 4 timer t 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 8 stk revelsben
  • 1 portion barbecuesauce - se opskrift i linket
  • rosmarin
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 100 grader almindelig over- og undervarme. Sæt en rist på næstnederste rille.
  2. Smør et ildfast fad med lidt olie.
  3. Fordel dine revelsben i fadet, og de må gerne lægges tæt.
  4. Pensl kødet med barbecuesauce. Enten den hjemmelavede eller en købt. Det er op til dig. Krydres med salt og friskkværnet peber. Drys også lidt frisk rosmarin over revelsbenene.
  5. Stil fadet ind i ovnen, hvor de langtidsstegte revelsben skal have ca. 4 timer og 30 minutter. Du kan evt. pensle kødet lidt undervejs, men det er ikke nødvendigt.
  6. 20 minutter før tiden er gået, skruer du ovnen op på 200 grader over- og undervarme.

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

De langtidsstegte revelsben serveres straks sammen med tilebhør.

Da du bruger ovnen til tilberedning af revelsbenene, kan du i stedet servere kødet med forskellige slags grøntsager, som du kan tilberede i gryde eller pande.

Eks. pandestegte pommes frites, dampet broccoli eller ærter. Mulighederne er mange.

Se flere opskrifter her:

Gammeldags revelsben i gryde eller stegeso

Ribbensteg

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marianne

    januar 03, 2025 at 5:14 pm

    Hej Holger . Kan du fortælle mig om jeg kan bruge ribbensteg uden ben til din opskrift med langtids stegte revers ben? Hvis jeg kan hvor mange cm tykke skal jeg skære dem så. Og kan jeg bare følge opskriften på 4.30 min. Ved 100 grader?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 03, 2025 at 5:21 pm

      Hej Marianne
      Ja, det det bør du sagtens kunne. Jeg ville nok skære nogle lidt tykke skiver på ca. 4 centimeter. Skriv lige tlbage her hvordan det gik 🙂
      God fornøjelse og ja, du følger ellers bare opskriften.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required