Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Langtidsstegt nakkesteg som "bøffer"

Langtidsstegt nakkesteg som "bøffer"

Sådan et stykke langtidsstegt nakkesteg er noget af det allermøreste kød, som du overhovedet kan lægge på en tallerken. Kødet brunes af, og langtidssteges derefter i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
57
SHARES
FacebookMessenger57PinterestEmailSMS

Med denne opskrift på langtidsstegt nakkesteg får du et stykke virkelig mørt kød, der her er skåret ud i portionsstykker, og stegt i ovnen.

Langtidsstegt nakkesteg er et stykke billigt kød, der bliver super mørt under turen i ovnen.

Her er store stykker kød skåret ud og stegt i portionsstørrelser, så det er nærmest er en bøf af svin.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til langtidsstegt nakkesteg

2 store skiver nakkesteg på cirka seks centimeters tykkelse
Timian
Balsamico
Salt og friskkværnet peber
2-3 deciliter svinefond eller hønsebouillon

Fremgangsmåde

  1. Køb en god nakkesteg eller nakkekam, og skær et par tykke skiver. Helst omkring seks centimeter i tykkelse. Del skiverne en gang på midten, så du nu har fire "bøffer".
  2. Kom lidt smør på en meget varm pande, og brun nu kødstykkerne grundigt på ALLE sider, så du virkelig får noget stegeskorpe.
  3. Krydr med timian, salt, friskkværnet peber, og et par striber balsamico.
  4. Læg kødet i et ildfast fad, og hæld lidt fond eller bouillon ved.
  5. Overdæk fadet grundigt med sølvpapir, så det lukker helt tæt.
  6. Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og her skal nakkestegen nu have en time og 45 minutter.

Langtidsstegt nakkesteg serveres med karamelliserede kartoffelbåde og en god salat med spidskål og æble.

Se også mine opskrifter på:

Grydestegt nakkefilet

Nakkefilet a la pulled pork

Nakkekam i ovn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.