Opskrift på laksepakker med spinat, hvidløg og tomater. Lakseretten serveres med en nem og kold sauce med chili samt stegte kartofler.
Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater er skøn mad på travle dage, og her er den nemme opskrift.
Laksen pakkes ind grøntsagerne, hvorefter de blot skal have 20 minutter i ovnen. I mens kan du lave tilbehør og så er der serveret.
Bemærk, at opskriften er beregnet til 2 personer, men den er nem at gange op til flere. God fornøjelse.
Opskrift på laksepakker
Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
Ingredienser
- 1 spiseskefuld olivenolie
- 250 gram laks - uden skind og ben, delt i to stykker
- 1 citron - lidt friskpresset citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- 75 gram babyspinat
- 1 fed hvidløg - knust og finthakket
- 50 gram oliven - udstenet og hakket
- 150 gram cherrytomater - halverede
Sådan gør du
- Til laksepakker starter du med at tage to store stykker stanniol og læg dem dobbelt (hver for sig). Smør dem med lidt olivenolie, krydr med ganske lidt salt og friskkværnet peber.
- Læg laksefileterne ovenpå (på hvert sit stykke stanniol), dryp med lidt citronsaft og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
- Fordel nu friske spinatblade, halverede tomater, finthakket hvidløgs og hakkede oliven ovenpå. Oliven kan droppes hvis ikke du er glad for dem.
- Krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber og dryp med lidt olivenolie.
- Pak nu stanniol god sammen om fisk og grønsager, så det er helt tæt. Prik et par huller foroven med en kødnål eller tandstikker, så dampen kan slippe ud.
- Læg laksepakkerne i en lille ovnfast fad og sæt i en 220 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Det er ved almindelig over- og undervarme.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdige laksepakker serveres straks sammen med råstegte kartofler og en kold sauce med chili. Velbekomme.
Del dine ideer og tanker med os andre her: