God opskrift på laks med spinat, der vendes pasta og fløde i en lækker flødesovs. En forrygende lakseopskrift, som alle kan lide.
Opskriften på laks med spinat og pasta er beregnet som en hovedret til fire personer.
Ingredienser til laks med spinat
4 stykker laks på 150-175 gram stykket
400 gram pasta - eventuelt pastaskruer
1 bundt forårsløg
150 gram frisk spinat
2,5 deciliter piskefløde
1 stor håndfuld friskhakket persille
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at lave laksen. Se her hvordan du laver ovnbagt laks.
- Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på pakken, men kog den ikke for mør! Pastaen skal koges al dente, altså med en smule bid, da den efterfølgende varmes i flødesovsen.
- Skær forårsløg i tynde skiver, og skyl spinaten grundigt, så den er helt fri for jord. Slyng den tør i en salatslynge.
- Kom lidt olie på en varm (og stor) pande, og svits forårsløg ganske let.
- Kom så spinat på, og lad den falde sammen.
- Derefter tilsættes fløde, og lad det så koge svagt op. Den afdryppede pasta tilsættes.
- Skær laksestykkerne fri af skindet, og del laksen i mindre og mundrette stykker, som kommes ned i sovsen.
- Hak persillen groft, og vend den i retten, som så smages til med salt og friskkværnet peber.
Servér straks din laks med spinat og pasta sammen med hjemmebagt flutes.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
ASB
Det er faktisk enormt uhygiejnisk, at smøre salt på råt kød, for at så stikke den hånd, der lige harrørtveddet rå kød, ned i glassetmed salt igen uden at vaske fingre ind imellem.