Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Laks en papilotte

Laks en papilotte

billederesultat for laks en papilotte
4.9 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook74PinterestSMSEmailMessenger
74
DELINGER

En opskrift på laks en papilotte, og bag det fine navn gemmer sig laks, der pakkes ind i bagepapir sammen med grøntsager og bages i ovnen.

Laks en papilotte er absolut en af mine yndlingsopskrifter på laks i ovn.

Her tilberedes den lækre laks i pakker sammen med diverse grøntsager, og det er en meget nem ret at lave til aftensmad.

Men du kan sagtens også lave laksepakkerne som gæstemad, for de smager forrygende godt.

Se også de populære opskrifter på:

  • Ovnbagt laks
  • Honningmarineret laks
  • Laks i karrysauce med grøntsager

Opskrift på laks en papilotte

Laks en papilotte

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
En opskrift på laks en papilotte, og bag det fine navn gemmer sig laks, der pakkes ind i bagepapir sammen med grøntsager og bages i ovnen.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk laks (på ca. 200 gram/stykket)
  • 4 gulerødder (i tynde stave)
  • 2 porrer (i tynde skiver)
  • 3 stængler bladselleri (i tynde, skrå skiver)
  • olivenolie
  • 1 citron (økologisk, ikke overfladebehandlet)
  • 1 potte timian
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 stk bagepapir

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Ovnen tændes på 200 grader varmluft.
  2. Laksestykkerne tjekkes for ben, som nemt fjernes med en pincet. Læg derefter hvert stykke laks på hvert sit stykke bagepapir. Sådan laver man laks en papilotte.
  3. Gulerødder, porrer og bladselleri gøres klar. Anvend en passende mængde, som fordeles på hver side af de fire stykker laks.
  4. Dryp en god sjat olivenolie over laks og grøntsager - svarede til cirka 3-4 spiseskefulde olie til hver pakke..
  5. Krydr med finthakket timian, salt og friskkværnet peber.
  6. Skær fire skiver af citronen og læg en skive på hvert stykke laks. Se evt. billedet længere oppe. Enderne af citronen presses over laks og grøntsager.
  7. Fold pakkerne sammen, så de lukker tæt og læg dem på en bageplade.
  8. Laks en papilotte skal have ca. 15 minutter i ovnen, så laksen er tilpas tilberedt, og grøntsager næsten møre.

Næringsindhold

Kalorier304kcalKulhydrater15gProtein31gFedt13gMættet fedt2gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt6gKolesterol83mgNatrium700mgKalium1051mgKostfibre3gSukker5gVitamin A11014IUVitamin C24mgCalcium73mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Laks en papilotte serveres straks - hvor der anrettes en pakke med laks og grøntsager på hver tallerken.

Lad så hver person selv åbne pakken ved bordet.

Serveres gerne med lidt kogte ris eller kartoffelbåde til.

Se også disse lakseopskrifter:

Laks med lynstegte grøntsager på 20 minutter
Her er en opskrift på lækker laks med lynstegte grøntsager. Det er en sund og meget hurtig fiskeret til aftensmad, som alle kan lide.
Se opskriften her
billederesultat for laks med lynstegte grøntsager
Ovnbagt laks - laks i ovn
Opskrift på ovnbagt laks, der er nem og lækker mad. Her er den korrekte stegetid for laksesteaks og laks i ovn. Laksen krydres med paprika og er nem at lave.
Se opskriften her
billede med laks i ovn og ovnbagt laks
Honningmarineret laks
Her får du min opskrift på honningmarineret laks, der er laks med honning og masser af smag. Du bruger en hel lakseside, der kan tilberedes i grill eller ovn.
Se opskriften her
billede med Honningmarineret laks til grill og ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required