Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingenuggets

Kyllingenuggets (opskrift på sprøde nuggets i ovn)

kyllingenuggets i ovn
4.8 fra 93 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
403
SHARES
FacebookMessenger403PinterestEmailSMS
Indhold
  • Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på kyllingenuggets
  • Tips
  • Kommentarer

Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 93 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.
Antal: 4 pers.
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • hvedemel
  • 3 æg
  • mælk (eller vand)
  • rasp (evt. pankorasp)
  • 2 tsk paprika
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Skær fedt og urenheder fra 4 kyllingebryst fileter, så du kun har det rene kød tilbage. Du kan også anvende inderfilet fra kyllingen.
  2. Del så hvert kyllingebryst på på langs på midten, og i tre stykker den anden vej. Så du får seks tern af hvert stykke bryst. Inderfilet kan anvendes hele eller delt i to eller stykker. Husk at fjerne den hvide hinde med en kniv.
  3. Find tre dybe tallerkner frem.
  4. Kom lidt hvedemel i den første tallerken, 3 æg og lidt mælk og salt i den anden (pisk det sammen med en gaffel), og endelig kommer du godt med rasp i den tredje tallerken, og blander det med 2 tsk paprika og salt.
  5. Og så skal du panere kyllingekødet. Først vendes det i mel, derefter i sammenpiskede æg og mælk, og endelig i rasp.
  6. Læg derefter dine kyllingenuggets på en bageplade med bagepapir.
  7. Bag nu dine kyllingenuggets i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 25 minutter.
  8. Halvvejs kan du tage pladen ud af ovnen, og vender de halvbagte kyllingenuggets om. Derefter bages de lækre nuggets færdig.

Næringsindhold

Kalorier234kcalKulhydrater14gProtein30gFedt5gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.02gKolesterol121mgNatrium308mgKalium520mgKostfibre1gSukker1gVitamin A174IUVitamin C5mgCalcium47mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på kyllingenuggets

Her er min bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn - nemt og godt. Du kan meget nemt lave dine egne nuggets i ovn, og så ved du, hvad du får.

De lækre nuggets er her lavet af kyllingebryst, som paneres i hvedemel, æg og rasp. Du kan dog også anvende inderfilet fra kyllingen, men her skal du huske at fjerne den hvide hinde.

Opskriften giver 12 store stykker, men du kan selvfølgelig også skære dem ud i mindre stykker, og dermed få flere ud af opskriften. Se eventuelt fremgangsmåde i min video.

Se også mine opskrifter på:

  • Cornflakes kylling
  • Nuggets i airfryer
  • Blomkålsnuggets

Tips

Kyllingenuggets bages færdige og sprøde, og så er de klar til servering med verdens bedste pommes frites i ovn.

Du kan søge opskriften på pommes frittes frem i søgefeltet øverst på siden.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. freja skriver

    september 03, 2018 at 7:31 am

    de er nemme at lave og hele familien elskede dem men det bliver kun bedre hvis man laver en salat til og noget creme fraiche dressing

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      september 03, 2018 at 8:19 am

      Hej Freja

      Skønt at høre - og tak for forslaget til tilbehør. Lyder lækkert 🙂

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar
  2. Maria skriver

    februar 06, 2018 at 6:55 pm

    Kan de mon fryses? 🙂

    Svar
    • Miriam skriver

      juli 12, 2023 at 3:40 pm

      Jeg plejer at fryse dem rå og så varme dem i ovnen direkte fra fryseren (så får de lidt længere). Fungerer perfekt!

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required