Indhold
Kyllingenuggets - nem opskrift til ovn
Fremgangsmåde
- Skær fedt og urenheder fra 4 kyllingebryst fileter, så du kun har det rene kød tilbage. Du kan også anvende inderfilet fra kyllingen.
- Del så hvert kyllingebryst på på langs på midten, og i tre stykker den anden vej. Så du får seks tern af hvert stykke bryst. Inderfilet kan anvendes hele eller delt i to eller stykker. Husk at fjerne den hvide hinde med en kniv.
- Find tre dybe tallerkner frem.
- Kom lidt hvedemel i den første tallerken, 3 æg og lidt mælk og salt i den anden (pisk det sammen med en gaffel), og endelig kommer du godt med rasp i den tredje tallerken, og blander det med 2 tsk paprika og salt.
- Og så skal du panere kyllingekødet. Først vendes det i mel, derefter i sammenpiskede æg og mælk, og endelig i rasp.
- Læg derefter dine kyllingenuggets på en bageplade med bagepapir.
- Bag nu dine kyllingenuggets i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 25 minutter.
- Halvvejs kan du tage pladen ud af ovnen, og vender de halvbagte kyllingenuggets om. Derefter bages de lækre nuggets færdig.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på kyllingenuggets
Her er min bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn - nemt og godt. Du kan meget nemt lave dine egne nuggets i ovn, og så ved du, hvad du får.
De lækre nuggets er her lavet af kyllingebryst, som paneres i hvedemel, æg og rasp. Du kan dog også anvende inderfilet fra kyllingen, men her skal du huske at fjerne den hvide hinde.
Opskriften giver 12 store stykker, men du kan selvfølgelig også skære dem ud i mindre stykker, og dermed få flere ud af opskriften. Se eventuelt fremgangsmåde i min video.
Se også mine opskrifter på:
Tips
Kyllingenuggets bages færdige og sprøde, og så er de klar til servering med verdens bedste pommes frites i ovn.
Du kan søge opskriften på pommes frittes frem i søgefeltet øverst på siden.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





freja skriver
de er nemme at lave og hele familien elskede dem men det bliver kun bedre hvis man laver en salat til og noget creme fraiche dressing
Madensverden.dk skriver
Hej Freja
Skønt at høre - og tak for forslaget til tilbehør. Lyder lækkert 🙂
De bedste hilsner
Holger
Maria skriver
Kan de mon fryses? 🙂
Miriam skriver
Jeg plejer at fryse dem rå og så varme dem i ovnen direkte fra fryseren (så får de lidt længere). Fungerer perfekt!