• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Kyllingekebab

Kyllingekebab

billede med kyllingekebab
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
71
SHARES
FacebookMessenger71PinterestEmailSMS
Opdateret: 19. september 2023 - Udgivet: 20. september 2022

Lav en lækker kyllingekebab af hakket kylling. Den nemme opskrift på kebab af kylling finder du her, og den er nem at stege på panden.

Med denne opskrift kan du lave en lækker omgang kyllingekebab i dit eget køkken på under en time. Inklusiv opvask.

Kebab er et persisk ord, og det betyder egentlig bare grillet kød. Typisk lam, men her kebabben lavet med hakket kylling, hvidløg, citron og andre ingredienser, og så tilberedes den på panden. Så du faktisk kan nå at lave den på en almindelig hverdag.

Kyllingekebab er en let ret til aftensmad, og længere nede finder du forslag til tilbehør. Opskriften er beregnet til fire personer, hvor du laver to spyd til hver.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Millionkylling
  • Hjemmelavet kebab
  • Kylling cashew

Opskrift på nem kyllingekebab

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingekebab med hakket kylling

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mellemøsten
Kalorier: 178
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Fars til kyllingekebab
  • 400 g hakket kylling
  • 1 mellemstort løg - hakkes fint
  • 3 fed hvidløg - hakkes fint
  • 1 æg
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • 1 citron - økologisk, du skal bruge skallen
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 træspyd

Fremgangsmåde
 

  1. Kom det hakkede kyllingekød i en skål sammen med hakket løg og hakket hvidløg.
  2. Tilsæt også et æg sammen med hakket persille og lidt reven citronskal. Pas på med ikke at få det hvide med, da det er bittert. Så riv kun det gule af, og brug en citron, der ikke er overfladebehandlet. Tilsæt også salt og peber, og du skal bruge ca. en teskefuld salt.
  3. Ælt farsen grundigt sammen, og jeg plejer blot at bruge hænderne til det, men en grydeske kan også bruges.
  4. Stil farsen på køl i ca. 20 minutter.
  5. Varm en pande op ved en god varme, og kom et par spiseskefulde smør og lidt olie på panden. Lad det bruse af.
  6. Form otte kyllingekebab med hænderne, og det skal være lidt aflange ruller. Du kan med fordel fugte hænderne med lidt vand undervejs.
  7. Steg kyllingerullerne i ca. 10-12 minutter, hvor du vender dem nogle gange undervejs. På den måde plejer de at blive lidt trekantede, og det er fint. Skru lidt ned for varmen, når de har fået stegeskorpe hele vejen rundt.
  8. Stik et træspyd i hver af de færdigstegte kyllingekebab, og så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 178kcalKulhydrater: 5gProtein: 20gFedt: 9gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.1gKolesterol: 127mgNatrium: 659mgKalium: 592mgKostfibre: 1gSukker: 1gVitamin A: 157IUVitamin C: 9mgCalcium: 29mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

De færdige kyllingekebab serveres straks, og du kan evt. drysse lidt hakket persille over dine spyd.

Serveres evt. med en frisk salat med agurk, tomat og rødløg, samt pitabrød og tzatziki.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required