Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingekebab

Kyllingekebab

billede med kyllingekebab
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
71
SHARES
FacebookMessenger71PinterestEmailSMS

Lav en lækker kyllingekebab af hakket kylling. Den nemme opskrift på kebab af kylling finder du her, og den er nem at stege på panden.

Med denne opskrift kan du lave en lækker omgang kyllingekebab i dit eget køkken på under en time. Inklusiv opvask.

Kebab er et persisk ord, og det betyder egentlig bare grillet kød. Typisk lam, men her kebabben lavet med hakket kylling, hvidløg, citron og andre ingredienser, og så tilberedes den på panden. Så du faktisk kan nå at lave den på en almindelig hverdag.

Kyllingekebab er en let ret til aftensmad, og længere nede finder du forslag til tilbehør. Opskriften er beregnet til fire personer, hvor du laver to spyd til hver.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Millionkylling
  • Hjemmelavet kebab
  • Kylling cashew

Opskrift på nem kyllingekebab

Kyllingekebab med hakket kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Lav en lækker kyllingekebab af hakket kylling. Den nemme opskrift på kebab af kylling finder du her, og den er nem at stege på panden.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mellemøsten
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Fars til kyllingekebab
  • 400 g hakket kylling
  • 1 mellemstort løg hakkes fint
  • 3 fed hvidløg hakkes fint
  • 1 æg
  • 1 håndfuld persille hakket
  • 1 citron økologisk, du skal bruge skallen
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 træspyd

Fremgangsmåde

  1. Kom det hakkede kyllingekød i en skål sammen med hakket løg og hakket hvidløg.
  2. Tilsæt også et æg sammen med hakket persille og lidt reven citronskal. Pas på med ikke at få det hvide med, da det er bittert. Så riv kun det gule af, og brug en citron, der ikke er overfladebehandlet. Tilsæt også salt og peber, og du skal bruge ca. en teskefuld salt.
  3. Ælt farsen grundigt sammen, og jeg plejer blot at bruge hænderne til det, men en grydeske kan også bruges.
  4. Stil farsen på køl i ca. 20 minutter.
  5. Varm en pande op ved en god varme, og kom et par spiseskefulde smør og lidt olie på panden. Lad det bruse af.
  6. Form otte kyllingekebab med hænderne, og det skal være lidt aflange ruller. Du kan med fordel fugte hænderne med lidt vand undervejs.
  7. Steg kyllingerullerne i ca. 10-12 minutter, hvor du vender dem nogle gange undervejs. På den måde plejer de at blive lidt trekantede, og det er fint. Skru lidt ned for varmen, når de har fået stegeskorpe hele vejen rundt.
  8. Stik et træspyd i hver af de færdigstegte kyllingekebab, og så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier178kcalKulhydrater5gProtein20gFedt9gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.1gKolesterol127mgNatrium659mgKalium592mgKostfibre1gSukker1gVitamin A157IUVitamin C9mgCalcium29mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

De færdige kyllingekebab serveres straks, og du kan evt. drysse lidt hakket persille over dine spyd.

Serveres evt. med en frisk salat med agurk, tomat og rødløg, samt pitabrød og tzatziki.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required