Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingefad med ris og druer - lækker mad i fad

Kyllingefad med ris og druer - lækker mad i fad

Kyllingefad med ris og druer
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
47
DELINGER
Facebook47PinterestSMSEmailMessenger

Opskrift på nemt kyllingefad med ris og druer. Det er en både nem og lækker ret med kylling i fad, der også laves med lidt karry og champignon.

Kyllingefad med ris og druer er lækker aftensmad, der her blandt andet er lavet med karry.

I opskriften er der anvendt kyllingeunderlår, men du kan også bruge overlår. Det er også muligt at anvende en hel kylling, der parteres.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingefad med ris

Kyllingefad med ris og druer - lækker mad i fad

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 50 minutter min
Samlet tid: 1 time t 5 minutter min
Opskrift på nemt kyllingefad med ris og druer. Det er en både nem og lækker ret med kylling i fad, der også laves med lidt karry og champignon.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 dl ris (gerne basmati ris)
  • 1 pakke kyllingelår (underlår eller overlår)
  • 1 spsk karry (mild)
  • salt og friskkværnet peber
  • 200 g champignon (skåret i skiver)
  • 2 dl vindruer (uden sten)
  • 2½ dl piskefløde
  • 4 dl vand
  • 1 terning hønsebouillon

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kom risene i bunden af et smurt fad.
  2. Vend kyllingelårene i en blanding af karry, salt og peber. Du kan også partere en hel kylling og bruge den.
  3. Brun kyllingen af på en godt varm pande, fordel dem derefter ovenpå risene.
  4. Steg champignon på dem samme pande, lad dem tage farve og fordel dem ovenpå kyllingen.
  5. Svits hurtig druerne og fordel også dem over kyllingen.
  6. Hæld fløde, vand og bouillon ved.
  7. Hertil kan retten forberedes. Bare dæk det til og stil det i køleskabet.
  8. Stil dit kyllingefad med ris og druer i en kold ovn på 200 grader i ca. 50 minutter.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Kyllingefad med ris og druer serveres straks. Yderligere tilbehør er ikke nødvendigt, men et stykke brød smager jo altid godt.

Se også disse opskrifter:

  • Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst
  • Vinbondens kyllingefad med hele kyllingelår
  • Salat med vindruer og tomater - frisk og lækker
  • Rødvin - fakta, produktion, opbevaring og servering
  • Vindruer - alt om druerne, der giver os vin og vitaminer
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required