Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Nemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovs

Nemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovs

kyllingeboller i tomatsovs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMS
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 26. januar 2024

Her får du min opskrift på kyllingeboller i tomatsovs, der er en nem og lækker hovedret. Kyllingebollerne steges i ovnen, og hele retten serveres med pasta.

Kyllingekødboller med tomatsovs er en lækker ret til aftensmad, der serveres sammen med pasta.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og den er nem at lave.

Se også mine opskrifter på:

  • Kyllingekødsovs
  • Kyllingefrikadeller

Opskrift på kyllingeboller

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovs

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 639
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 1 lille rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 håndfuld persille
  • 30 g pinjekerner
  • salt og friskkværnet peber
Tomatsovs
  • 700 g cherrytomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 lille rødløg
  • 1 spsk balsamico
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber
Desuden
  • 500 g pasta - efter eget valg
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kom cherrytomaterne i et lille ildfast fad, og stil dem i ovnen, hvor de skal bages i 40 minutter.
  3. Imens laver du farsen til dine kyllingeboller, og start med at riste pinjekernerne let på en pande.
  4. Bland derefter det hakkede kyllingekød sammen med meget finthakket rødløg og hvidløg, æg, finthakket persille og de ristede pinjekerner. Krydr også med salt og peber. Du skal bruge en stor teskefuld salt til denne portion. Rør farsen godt igennem, så den er lind og jævn.
  5. Beklæd en bageplade med bagepapir, og sæt nu kyllingebollerne på pladen med en teske, så de ikke bliver for store. Du skal bruge en god teskefuld kyllingefars til hver kyllingebolle, og du får ca. 20-25 stk. af denne portion.
  6. Når cherrytomaterne har været i ovnen i 25 minutter stilles pladen med kyllingebollerne ind i ovnen, hvor de steges med de sidste 15 minutter.
  7. Og imens finder du en lille gryde frem, og sauterer finthakket rødløg og hvidløg i en god sjat olie. Kom også en spiseskefuld balsamicoe ved, men løgene skal ikke brunes, så steg ved en middel varme i cirka 4-5 minutter.
  8. Husk også at koge pastaen al dente.
  9. Når cherrytomaterne er færdigbagte kommes de i gryden, hvor de moses godt ud til en grov tomatsovs.
  10. Kom finthakket persille i sammen med en håndfuld basilikumsblade, og rør rundt. Smag tomatsovsen til med lidt sukker, salt og friskkværnet peber.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 639kcalKulhydrater: 86gProtein: 37gFedt: 17gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.1gKolesterol: 218mgNatrium: 1294mgKalium: 1295mgKostfibre: 3gSukker: 9gVitamin A: 1172IUVitamin C: 48mgCalcium: 75mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering af kyllingeboller

Anret tomatsovsen nederst i et passende fad, og fordel de lækre kyllingeboller ovenpå. Pynt også gerne med friske basilikumsblade og krydr med lidt mere friskkværnet peber.

Serveres med en god pasta til, eventuelt en fettucine.

Relaterede opskrifter

Verdens bedste italienske kødsovs opskrift

4.8 fra 107 stemmer
Her får du opskriften på verdens bedste kødsovs, der meget gerne må simre nogle timer. Den rigtige italienske kødsovs med rødvin til pasta.
Gå til opskrift
italiensk kødsovs

Lasagne

4.7 fra 133 stemmer
Nem og lækker opskrift på lasagne bolognese med pasta, kødsovs og bechamelsauce. Klassisk italiensk ret, der er blevet en dansk nationalret.
Gå til opskrift
billede med lasagne

Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.

4.8 fra 20 stemmer
Min opskrift på italiensk gryde med kylling og kartofler. Det er en nem gryderet, der laves som et hovedmåltid med bla. soltørrede tomater.
Gå til opskrift
italiensk gryde med kylling og kartofler
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required