Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med svampe på 30 minutter

Kylling med svampe på 30 minutter

kylling med svampe og spinat
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
53
SHARES
FacebookMessenger53PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på kylling med svampe. En nem og hurtig gryderet med kyllingebryst, champignon, gulerødder, spinat og lækker sauce.

Kylling med svampe er en skøn og hurtig ret, som både er god som hurtig aftensmad, men også som en velsmagende gæstemad.

Retten laves blandt andet med kyllingebryst, champignon (eller andre svampe), spinat og gulerødder. Dertil den lækre sovs.

Du kan faktisk sagtens spise retten som den er, evt. med lidt brød til, men den kan også serveres med ris eller pasta.

Opskriften er beregnet til fire personer. Se også video med fremgangsmåde.

Opskrift på kylling med svampe

Kylling med svampe

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på kylling med svampe. En nem og hurtig gryderet med kyllingebryst, champignon, gulerødder, spinat og lækker sauce.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst (delt i halve)
  • 250 g champignon (delt i halve eller kvarte)
  • 1 stort rødløg (skåret i tynde både)
  • 250 g gulerødder (i mindre stykker)
  • 1 dl hvidvin (helst en tør hvidvin)
  • 1,5 dl bouillon (gerne svampebouillon lavet af 1,5 dl. vand og en terning)
  • 3 dl fløde
  • 1 håndfuld timian
  • 200 g spinat (frisk og skyllet)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst fileterne deles i halve, som brunes af i smør i en stor gryde.
  2. Tilsæt champignon, der er delt i halve eller kvarte, afhængig af størrelse. Lad svampene svitse lidt med.
  3. Tilsæt rødløg og gulerødder, og kom også ca. en deciliter tør hvidvin ved. Lad gerne hvidvinen stege næsten væk.
  4. Så kommes bouillon ved, og jeg foretrækker en kraftig svampebouillon, som jeg laver af 1,5 deciliter kogende vand og en terning. En almindelig hønsebouillon er også god.
  5. Tilsæt fløde og lidt frisk timian, og lad nu din kylling med svampe simre under låg i ca. 15 minutter.
  6. Fjern låget og kom spinat ved. Lad spinaten falde sammen, og smag retten til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Kylling med svampe og spinat serveres straks.

Du kan sagtens spise kyllingeretten som den er, men den kan også serveres med lidt ris eller pasta til. Eller evt. med et stykke focacciabrød.

Se flere opskrifter med kylling:

Kylling med baconsvøb og champignon sauce

Sådan laver du stegt kylling i ovn - med stegetid

Kylling i karry

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required