• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med porrer og bacon i fad

Kylling med porrer og bacon i fad

billederesultat for kylling med porrer og bacon i fad
Kylling med bacon og porrer i fad er nem og lækker aftensmad, der serveres med løse ris. Retten laves med få ingredienser, og den smager fremragende. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  18. september 2023 - Udgivet:  11. juni 2023

Del gerne:
1.6k
SHARES
FacebookMessenger1.6kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er min opskrift på kylling med porrer og bacon i fad. Det er en nem og hurtig hverdagsret, der smager himmelsk godt. Serveres med ris.
  2. Opskrift på kylling med porrer
  3. Kylling med porrer og bacon i fad
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her er min opskrift på kylling med porrer og bacon i fad. Det er en nem og hurtig hverdagsret, der smager himmelsk godt. Serveres med ris.

Kylling med porrer og bacon er en af de retter, der smager meget bedre end den måske lyder.

Der er tale om mad i fad, som jeg holder meget af, og samtidig laves denne middagsret uden alt for mange ingredienser.

Ja, faktisk kan den endda være en mulighed for lige at få tømt ud i eventuelle rester af gulerødder, porrer og bladselleri i køleskabet.

Kylling med porrer tager heller ikke så lang tid at lave, og jeg er sikker på det er en opskrift du kommer til at vende tilbage til. Igen og igen.

Opskrift på kylling med porrer

billederesultat for kylling med porrer og bacon i fad

Kylling med porrer og bacon i fad

Her er min opskrift på kylling med porrer og bacon i fad. Det er en nem og hurtig hverdagsret, der smager himmelsk godt. Serveres med ris.
Bedømmelse
4.8 fra 89 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 150 g bacon - i tern
  • smør - til stegning
  • 3 porrer - rensede og skåret i skiver
  • 3 gulerødder - i skiver
  • 3 stængler bladselleri - i skiver
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 1 bouillonterning - gerne hønsebouillon
  • 1 citron - lidt friskpresset citronsaft
  • 600 g kylling - kyllinge bryst filet
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille - hakket
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Kom bacontern på en kold pande, og varm op ved en god varme. Steg indtil baconternene er sprøde.
  • Imens gøres porrer, gulerødder og bladselleri klar. Ovnen tændes på 200 grader varmluft.
  • Kom en spiseskefuld smør ned til de stegte bacontern, og kom så alle grøntsagerne ved. Lad dem sautere et par minutter.
  • Tilsæt madlavningsfløde sammen med en bouillonterning. Lad det creme lidt ind og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  • Hæld indholdet fra panden i en bradepande eller ildfast fad, ca. 30 gange 22 centimeter.
  • Kyllingebryst fileter deles i halve - eller i tre stykker, hvis de er store.
  • Kom en spiseskefuld smør på panden og steg kyllingestykkerne i et minuts tid på hver side, så de får lidt stegeskorpe. Krydres med salt og peber.
  • Læg kyllingestykkerne i fadet til grøntsagerne. Er du meget glad for ost, kan du også drysse lidt reven ost over.
  • Nu skal dit fad med kylling med porrer og bacon have ca. 25 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Kylling med porrer og bacon serveres med kogte, løse ris.

Risene sættes over mens fadet er i ovnen, og så kan du samtidig også lige få opvasken væk.

Se også disse opskrifter:

  • Kylling med tilbehør fra det italienske køkken
  • Spaghetti med kylling og spinat - og en smule bacon
  • Ovnstegte koteletter med tomater
  • Nemt farsbrød med spinat, feta og gulerødder
  • Kylling med perlespelt og sprød salat
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jonna Nybølle

    august 08, 2024 at 2:37 pm

    Kan porrer udskiftes med forårsløg?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 08, 2024 at 3:01 pm

      Hej Jonna
      Det kan du sagtens - også uden at smagen ændres alt for meget 🙂
      God fornøjelse.
      BH Holger

      Svar
  2. Senay Deluga

    juni 01, 2022 at 2:04 pm

    Hejsa kan denne ret fryses?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 01, 2022 at 2:27 pm

      Hej Senay
      Du kan sagtens fryse kyllingeretten, og evt. blot lune den i mikroovon eller alm. ovn.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Kirsten Reedtz

    april 06, 2021 at 11:30 am

    Super lækker og nem ret som nu er blevet en favorit.Det er også dejligt at når maden er klar er køkkenet ryddet .Hader at sidde og kigge på en masse opvask mens vi spiser:)

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 06, 2021 at 1:09 pm

      Tak for det, Kirsten - det er dejligt at høre 🙂
      Og nej - opvask orker man ikke bagefter.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Britta

    januar 07, 2021 at 11:10 am

    Hej
    Den opskrift er bare mums, jeg lavede den med hele kyllingelår, blendede en dåse hele tomater fra Mutti og smed oveni inden lårene kom i ovnen ca. 45 min, serverede med pastaskruer og groft brød

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 07, 2021 at 3:11 pm

      Hej Britta
      Virkelig dejligt at høre, og det netop en opskrift, som man nemt kan twiste på forskellige måder 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required