Her får du opskriften på kylling med perlespelt, der er en sund hverdagsret, der kan laves på kort tid. Serveres med en sprød salat.
Dette er en dejlig og nem hverdagsret med kylling med perlespelt, der ikke kræver hverken megen tid eller mange ingredienser.
Kyllingebryst steges hurtigt på en varm pande, og serveres med de dejlige speltkerner og en god salat. Det bliver ikke meget nemmere.
Om perlespelt
Perlespelt laves i forskellige udgaver, og her kan kogetiden variere.
I denne opskrift har jeg brugt parboiled speltkerner, der koges i cirka 12 minutter, hvorefter de trækker i gryden i 10 minutter.
Men kig på pakken for at tilberede speltkernerne korrekt.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Kylling med perlespelt
4 stk. kyllingebryst
Balsamico
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning
Perlespelt
4 deciliter perlespelt
7 deciliter hønsebouillon
Lidt salt
Denne opskrift på sprød salat med radiser
Sådan laver du kylling med perlespelt
- Kyllingebrysterne bankes flade. Læg et kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt, og bak det fladt med en kagerulle eller lignende.
- Smør kyllingekødet med balsamico på begge sider.
- Perlespelt skylles i en si for at få støv og snavs vasket af. Hæld derefter perlespelten i en gryde sammen med hønsebouillon og lidt salt, og kog som anvist på pakken. Lad derefter trække i 10 minutter.
- Imens steger du kyllingebrystfileterne. Varm en pande godt op og kom en smule olie på.
- Steg kyllingestykkerne i cirka 3-4 minutter på hver side (de er jo tynde efter at være blevet banket flade), og krydr dem derefter med salt og peber.
Servering
Kylling med perlespelt serveres straks med den dejlige sprøde salat, og så har du en lækker hverdagsret.
Lignende opskrifter
Relaterede opskrifter er på kylling i fad med perlespelt og grøntsager og tomatsuppe med kylling.
Vinforslag til kylling med perlespelt
Hvad synes du om denne opskrift?
-
Kylling med perlespelt
Stem her
( stemmer)
Comments
No Comments