Prøv at lave denne opskrift med perlespelt og grillede grøntsager. Det er nemt tilbehør til både grillet kylling og kød, og så smager det altså super godt!
Opskriften på perlespelt med grillede grøntsager er beregnet som tilbehør til fire personer.
Du kan også anvende rødløg eller almindelige løg i stedet for forårsløg.
Du kan også prøve de her opskrifter:
- Salat med perlespelt, tomat, agurk og peberfrugt
- Grillede grøntsager - 10 opskrifter til grillen
- Alt i en gryde med kylling, perlespelt og æblemost
Opskrift på perlespelt med grillede grøntsager
Perlespelt med grillede grøntsager
Ingredienser
- 200 gram perlespelt
- 1 bundt grønne asparges
- 1 bundt forårsløg
- 1 rød peberfrugt
- olivenolie
Dressing
- 3 spiseskefulde olivenolie
- 2 spiseskefulde citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog 200 gram perlespelt som anvist på pakken. Tilsæt gerne en bouillonterning til kogevandet, og lad være med at koge perlespelten for meget, da den så bliver klistret i salaten!
- Knæk roden af 1 bundt grønne asparges, skyl 1 bundt forårsløg, og skær 1 rød peberfrugt i grove stykker.
- Grill grøntsagerne ved direkte varme, og pensl undervejs med olivenolie. Drysses med flagesalt/alm. salt. Grilles blot så de stadig har lidt bid. Griller du peberfrugten lidt længere, kan du eventuelt flå skindet af.
- Skær grøntsagerne ud i mindre stykker, og vend dem sammen med perlespelt.
- Rør 3 spiseskefulde olivenolie sammen med 2 spiseskefulde citronsaft, og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Vend dressingen i perlespeltsalaten.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Perlespelt med grillede grøntsager serveres straks, og den kan som sagt bruges som tilbehør til alt fra kylling til oksekød.
Del dine ideer og tanker med os andre her: