Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Kylling med grønt og kartofler i fad

Kylling med grønt og kartofler i fad

Kylling med grønt og kartofler er super nem at lave. Alt kommes i et fad og bages på en gang i ovnen. Foto: Charlotte Mithril / Madensverden.dk
4.7 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMS
Opdateret: 31. august 2020 - Udgivet: 13. august 2020

En nem og lækker ret - prøv denne opskrift på kylling med grønt og kartofler. Med en frisk creme fraiche dressing smager den skønt!

Kylling med grønt og kartofler er en klassiker hos os, hvad end vi er hjemme eller på farten. Det er super nemt at lave, og kan laves i selv et simpelt båd- eller campingkøkken. Du skal bare have en ovn og et ildfast fad.

Den er tilmed sund, da den er fyldt med lækre grøntsager og mager kylling.

Opskriften kan varieres med de grøntsager, du lige kan få og krydres med dit yndlingskrydderi. Sammen med den friske creme fraiche dressing med sennep og purløg, er hver bid en himmerigsmundfuld.

Opskrift på kylling med grønt og kartofler i fad

charlotte mithrilCharlotte Mithril

Kylling med grønt og kartofler i fad

4.72 fra 7 stemmer
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Middelhavet
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 3 rødløg
  • 8-10 fed hvidløg
  • 1-2 røde peberfrugter
  • 400 g kyllingebryst
  • rosmarin
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Creme fraiche dressing:
  • 450 g creme fraiche
  • 1 citron
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 bundt purløg
  • ½ tsk sukker
  • ¼ tsk salt
  • friskkværnet peber
  • sennep - sød, til tilsmagning
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Skyl og skrub kartoflerne rene og skær dem i grove stykker.
  2. Pil rødløg og hvidløg og skær rødløg i grove både.
  3. Skyl peberfrugter og skær dem i grove stykker.
  4. Vend det hele i olivenolie og drys med groft salt og peber. Kan du lide rosmarin, så krydr med rosmarin. Timian eller andet krydderi kan også bruges.
  5. Kom det hele i et stort ildfast fad og bag det i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 30 min.
  6. Vend evt. det hele et par gange undervejs. Tag det ud af ovnen, når kylling og kartofler er færdigtilberedte.
Creme fraiche dressing
  1. Vend creme fraiche med citronsaft, dijonsennep, fintsnittet purløg og smag til med sukker, salt og peber. Kan du lide sød sennep, kan du også bruge en anelse af det til tilsmagning.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Server din kylling med grønt og kartofler med creme fraiche dressing til, meget nemmere bliver det ikke.

Du kan også prøve disse retter med kylling:

Kylling med tilbehør - lækker weekendmad

4.7 fra 38 stemmer
Få en lækker opskrift på kylling med tilbehør fra det italienske køkken. En god hverdagsret, hvor kylling og grøntsager steges i et fad.
Gå til opskrift
billederesultat for kylling med tilbehør fra det italienske køkken

Nem kyllingepande med pasta og tomat

4.7 fra 97 stemmer
Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.
Gå til opskrift
billede med kyllingepande

Kyllingefrikadeller

4.7 fra 52 stemmer
Opskrift på kyllingefrikadeller, der er nemme frikadeller lavet med hakket kylling. Kyllingefrikadellerne kan steges på pande eller i ovn.
Gå til opskrift
kyllingefrikadeller
Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required