• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med feta og basilikum bagt i ovn

Kylling med feta og basilikum bagt i ovn

billederesultat for kylling med feta
Kylling med feta er fyldte kyllingebryst fileter, der steges i ovnen. Fyldet består blandt andet af fetaost og basilikum. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.

Opdateret:  24. juni 2023 - Udgivet:  26. september 2021

Del gerne:
777
SHARES
FacebookMessenger777PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er en lækker opskrift på kylling med feta. Det er kyllingebryst fileter, der fyldes med fetaost, og derefter bages ca. 25 min. i ovnen.
  2. Opskrift på kylling med feta
  3. Kylling med feta
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her er en lækker opskrift på kylling med feta. Det er kyllingebryst fileter, der fyldes med fetaost, og derefter bages ca. 25 min. i ovnen.

Kylling med feta er en lækker måde at lave kyllingebryst filet på, og så er det altså nem aftensmad.

Her fyldes kyllingestykkerne med den skønne fetacreme, hvorefter de brunes af på en pande og steges færdige i ovnen.

Tilbehør til kylling med feta kan være en lækker og sund linsesalat, som du finder link til længere nede.

Opskriften er beregnet som aftensmad til fire personer.

Husk også at se disse opskrifter:

  • Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater
  • Kyllingesalat med bacon og spidskål
  • Kyllingeinderfilet i ovn med hoisinsauce og soja
  • Kyllingeboller med karrysauce og nudler

Opskrift på kylling med feta

billederesultat for kylling med feta

Kylling med feta

Her er en lækker opskrift på kylling med feta. Det er kyllingebryst fileter, der fyldes med fetaost, og derefter bages ca. 25 min. i ovnen.
Bedømmelse
4.9 fra 50 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Madens Verden

Ingredienser

  • 4-6 kyllingebryst - alt efter størrelse
  • 0,5 bøtte feta - i tern, afdryppet
  • 1 potte basilikum
  • purløg - fintsnittet
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk mælk
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Kom feta, purløg, basilikum, hvidløg og mælk i en blender, kør til det er en glat masse.
  • Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Skær en lomme i kyllingebrystfileterne og fordel fyldet i dem.
  • Luk dem til med kødnåle eller tandstikkere.
  • Varm lidt olie op på en pande og brun de lækre stykker kylling med feta på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Læg kødet i et ovnfast fad, sæt i en 200 grader varm ovn og steg færdig i ca. 20-25 minutter, til de er netop gennemstegte.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Kylling med feta serveres straks, og du kan eks. nyde denne lækre linsesalat med beluga linser til.

Her finder du mange flere opskrifter med kylling til aftensmad.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pia Blomst

    oktober 10, 2022 at 8:37 pm

    Hvad kan man ellers spise til kylling med feta?
    Er ikke vilde med linser her i huset.

    Svar
  2. Ella

    januar 23, 2021 at 6:18 pm

    Kylling med feta og basilikum LÆKKERT. Lige da jeg havde lavet fyldet, troede jeg, at det blev alt for stærkt af basilikum, men det smagte super godt i den færdige ret. Tak for en dejlig opskrift. Den bliver en af favoritterne.

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required