• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med fennikel og porre

Kylling med fennikel og porre

kylling med fennikel
Kylling med fennikel og porre er en skøn opskrift på mad i fad. Det er lækker aftensmad med masser af smag. Foto: Maria Ullergaard.

Opdateret:  9. januar 2024 - Udgivet:  26. april 2021

Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en skøn opskrift på kylling med fennikel og porrer. Det er god og nem aftensmad, som du laver i et fad. Serveres med salat eller evt. ris.
  2. Opskrift på kylling med fennikel
  3. Kylling med fennikel og porre
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Note
  8. Spidskål i fad med kylling og kartofler
  9. Kylling med bacon, porre og spinat i fad
  10. Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs
Gå til opskrift

Her får du en skøn opskrift på kylling med fennikel og porrer. Det er god og nem aftensmad, som du laver i et fad. Serveres med salat eller evt. ris.

Kylling med fennikel og ost er nem og lækker hverdagsmad, og her er retten lavet i et fad på bund af porre.

Det er altså en af de populære opskrifter på mad i fad.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling med fennikel

kylling med fennikel

Kylling med fennikel og porre

Her får du en skøn opskrift på kylling med fennikel og porrer. Det er god og nem aftensmad, som du laver i et fad. Serveres med salat eller evt. ris.
Bedømmelse
5 fra 5 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Maria Ullergaard

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • ½ fennikel - i tynde skiver
  • ½ glas soltørrede tomater - i olie
  • 300 g bacon
  • 100 g ost - tang sø ost, i skiver
  • 2 porre - skåret i 1 cm. skiver
  • olivenolie
  • flagesalt
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skær kyllingebryster fileterne op på midten, men ikke hele vejen igen. Lig lidt fennikel ind i brystet sammen med ost og soltørrede tomater. Vikkel bacon omkring hele kyllingebrystet.
  • Kom porren ned i et ildfast fad og hæld lidt olivenolie over.
  • Læg din kylling med fennikel oven på porren og bag dem i ovnen i 30 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Kylling med fennikel og ost serveres gerne med en god salat eller ris til.

Se også disse opskrifter:

Spidskål i fad med kylling og kartofler

4.8 fra 64 stemmer
Her får du min lækre opskrift på spidskål i fad, der laves med blandt andet kylling og kartofler. En sund og nem aftensmad med masser af spidskål.
Gå til opskrift
spidskål i fad

Kylling med bacon, porre og spinat i fad

4.8 fra 60 stemmer
Kylling med bacon er en nem og god ret i fad, hvor man steger kyllingebryst i ovnen på en bund af spinat, porrer og en lækker flødesovs.
Gå til opskrift
billederesultat for kylling med bacon i fad

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

4.8 fra 203 stemmer
Min opskrift på kylling i fad, der laves med ovnbagte kartofler og en cremet champignon flødesovs. En nem ret på under en time.
Gå til opskrift
billede med fad med kylling
Om Maria
Maria Ullergaard
Maria Ullergaard

Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. K.N

    juli 02, 2024 at 6:26 pm

    Du er ikke den eneste der mener man kan LIGGE noget et sted. Men det kan man ikke,man LÆGGER noget et sted. Æ som bevÆgelse. Der er noget der ligger et sted, som i blivende.
    Så fennikel lægges på. 😊

    Svar
  2. Lillian Hald

    april 26, 2021 at 3:18 pm

    Det er rigtig dejligt med et bredt udvalg af forskellige retter til alle lejligheder men mangler en gang imellem lidt nemt til kun en person men det må gerne være spændende alligevel

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 26, 2021 at 5:22 pm

      Hej Lillian
      Tak for det - og sjovt du siger det, for jeg er faktisk i gang med overvejelser om en kategori med mad til enlige/singler. Selvom man kan kan fryse man retter ned, så skal der selvfølgelig også være sådan en kategori. Jeg arbejder videre.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required