Her får du en skøn opskrift på kylling med fennikel og porrer. Det er god og nem aftensmad, som du laver i et fad. Serveres med salat eller evt. ris.
Kylling med fennikel og ost er nem og lækker hverdagsmad, og her er retten lavet i et fad på bund af porre.
Det er altså en af de populære opskrifter på mad i fad.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kylling med fennikel
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- ½ fennikel i tynde skiver
- ½ glas soltørrede tomater i olie
- 300 gram bacon
- 100 gram ost tang sø ost, i skiver
- 2 porre skåret i 1 cm. skiver
- olivenolie
- flagesalt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær kyllingebryster fileterne op på midten, men ikke hele vejen igen. Lig lidt fennikel ind i brystet sammen med ost og soltørrede tomater. Vikkel bacon omkring hele kyllingebrystet.
- Kom porren ned i et ildfast fad og hæld lidt olivenolie over.
- Læg din kylling med fennikel oven på porren og bag dem i ovnen i 30 minutter.
Næringsindhold
Note
Kylling med fennikel og ost serveres gerne med en god salat eller ris til.
Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
Se også disse opskrifter:
Det er rigtig dejligt med et bredt udvalg af forskellige retter til alle lejligheder men mangler en gang imellem lidt nemt til kun en person men det må gerne være spændende alligevel
Hej Lillian
Tak for det - og sjovt du siger det, for jeg er faktisk i gang med overvejelser om en kategori med mad til enlige/singler. Selvom man kan kan fryse man retter ned, så skal der selvfølgelig også være sådan en kategori. Jeg arbejder videre.
Alt det bedste
Holger