Kylling med broccoli er nem og dejlig hverdagsmad, hvor kyllingefilet brunes og steges i fad i ovnen med broccoli, peberfrugt og en lækker flødesovs.
Denne dejlige hverdagsret, der indeholder kylling med broccoli, peberfrugt og en god flødesovs, er god at gemme til de travle hverdage.
Kyllingeretten laves i et fad, som steges i ovnen, og imens kan du koge pasta, som serveres til.
Opskriften er til fire personer.
Ingredienser til kylling med broccoli
4 stykker kyllingebrystfilet
1 broccoli
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
3 deciliter fløde
1 deciliter vand
1 bouillonterning
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Find et ildfast fad frem. Broccoli skylles og deles i mere mundrette stykker. Du kan sagtens også anvende stokken. Fordel det i fadet.
- Peberfrugt skæres i tynde stænger, mens forårsløg snittes i tynde skiver. Kommes i fadet med broccoli.
- Hæld lidt olivenolie over grøntsagerne, og kom også fløden ved.
- Kog vandet op med en bouillonterning til en kraftig bouillon, og hæld også den i fadet. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
- Kyllingebrystkødet skæres ud i mindre stykker, og gerne så du får tre aflange stykker af hvert kyllingebrystfilet.
- Varm en pande op ved høj varme, kom lidt olie på og brun hurtig kødet på alle sider. Brun eventuelt ad to omgange, og fordel kyllingestykkerne over grøntsagerne. Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
- Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have 25 minutter.
Imens koger du pasta, som serveres sammen med kyllingefadet med broccoli og den lækre flødesovs.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Flemming Sørensen
Hvorfor kan jeg ikke udskrive opskrifterne selvom jeg er medlem?