• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med broccoli og pasta i flødesovs

Kylling med broccoli og pasta i flødesovs

Et lækkert fad, der indeholder kylling med broccoli og en dejlig flødesovs. Nem mad på en travl hverdag, og den serveres med pasta. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
110
SHARES
FacebookMessenger110PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. juni 2024 - Udgivet: 14. november 2017

Kylling med broccoli er nem og dejlig hverdagsmad, hvor kyllingefilet brunes og steges i fad i ovnen med broccoli, peberfrugt og en lækker flødesovs.

Denne dejlige hverdagsret, der indeholder kylling med broccoli, peberfrugt og en god flødesovs, er god at gemme til de travle hverdage.

Kyllingeretten laves i et fad, som steges i ovnen, og imens kan du koge pasta, som serveres til.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til kylling med broccoli

4 stykker kyllingebrystfilet
1 broccoli
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
3 deciliter fløde
1 deciliter vand
1 bouillonterning
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Find et ildfast fad frem. Broccoli skylles og deles i mere mundrette stykker. Du kan sagtens også anvende stokken. Fordel det i fadet.
  2. Peberfrugt skæres i tynde stænger, mens forårsløg snittes i tynde skiver. Kommes i fadet med broccoli.
  3. Hæld lidt olivenolie over grøntsagerne, og kom også fløden ved.
  4. Kog vandet op med en bouillonterning til en kraftig bouillon, og hæld også den i fadet. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Kyllingebrystkødet skæres ud i mindre stykker, og gerne så du får tre aflange stykker af hvert kyllingebrystfilet.
  6. Varm en pande op ved høj varme, kom lidt olie på og brun hurtig kødet på alle sider. Brun eventuelt ad to omgange, og fordel kyllingestykkerne over grøntsagerne.  Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
  7. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have 25 minutter.

Imens koger du pasta, som serveres sammen med kyllingefadet med broccoli og den lækre flødesovs.

Se også mine opskrifter på:

Kylling i fad med kartofler

Kylling med champignon-flødesovs

Gryderet med kylling

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Flemming Sørensen

    juli 01, 2024 at 7:49 pm

    Hvorfor kan jeg ikke udskrive opskrifterne selvom jeg er medlem?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Billede af Hugo Spritz

Hugo Spritz - skøn sommerdrink med hyldeblomst og prosecco

Forsiden lige nu

billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften
Billede af Vining bøfgryde.
Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté→ Se opskriften
spinatkarbonader med stuvede grøntsager og nye kartofler
Spinatkarbonader med stuvede grøntsager→ Se opskriften
jordbær flødeis
Jordbær flødeis - opskrift på gammeldags og cremet is→ Se opskriften
billederesultat for røget laks med kvark
Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips→ Se opskriften
Billede med bagepulver.
Fakta om bagepulver og hvad det kan bruges til→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her