Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

kulmule opskrift
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
81
SHARES
FacebookMessenger81PinterestEmailSMS
Opdateret: 14. juli 2023 - Udgivet: 13. oktober 2017

Kulmule opskrift: Kulmulen er en fantastisk spisefisk, og her kan du se hvordan du steger og tilbereder den helt perfekt på en pande.

Med denne kulmule opskrift får du en både sprød og mør kulmule, der aldrig bliver tør.

Fisken steges på skindsiden, men vendes til allersidst om i 10 sekunder, inden den tages af panden og serveres. Eventuelt med blomkålsris.

Opskriften er pr. person, så du skal bare gange op. Er I fire personer, skal du bruge 600 gram kulmule med skind.

Se også disse opskrifter:

  • Kulmule med kikærter
  • Fiskefilet - sådan laver du paneret rødspættefilet
  • Torsk med spinat og stegte dildkartofler
  • Kulmule med asparges risotto

Opskrift på pandestegtkulmule

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

5 fra 6 stemmer
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 1 person
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 218
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 150 g kulmule
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olie - til stegning
  • 1 spsk smør
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Tjek at alle ben er fjernet fra kødet, da det ikke er rart at få fiskeben i munden. Fjern eventuelle ben med en pincet.
  2. Rids skindet med en skarp kniv, hvor du på et portionsstykke laver 3-4 rids uden at skære for dybt.
  3. Krydr kulmulefileten med salt og friskkværnet peber.
  4. Kom en smule olie på en ret varm pande, og læg kulmulen på med skindsiden nedad. Steg 30 sekunder, og skru derefter ned til middel varme.
  5. Steg nu fisken indtil kødet begynder at blive hvid i farven, og det plejer at tage 7-8 minutter - afhængig af tykkelsen på fisken.
  6. Når din kulmule er næsten hvid i kødet, kommes en god klat smør på panden, fisken vendes om på kødsiden, og steges i 10 sekunder inden den tages af.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 218kcalProtein: 26gFedt: 13gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.3gKolesterol: 15mgNatrium: 2481mgKalium: 550mgVitamin A: 175IUCalcium: 65mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Så let er det at pandestege kulmule, og den smager vidunderlig.

Server den pandestegte kulmule med en skive lime eller citron. Dertil valgtfrit tilbehør, men blomkålsris passer perfekt til.

Fakta om kulmule

Kulmulen er en fantastisk spisefisk, der er meget nem at tilberede. Nemmest med skindet på som i opskriften her. Så bed altid fiskehandleren om kulmule med skind.

Bed samtidig fiskehandleren fjerne alle ben, det er det nemmeste for dig, og fiskehandleren er en dygtig fagmand.

Kulmulen er helt sort i munden, og det er derfra den har fået sit måske lidt finurlige navn. Altså den sorte "mule".

Den er en del af torskefamilien, og er blandt andet kendetegnet ved, at den ikke har nogen skægtråd under munden, som du kender det fra torsk.

Kulmulen har ret spidse tænder, og den lever af blandt andet sild.

Se også: Fish and chips opskrift med sauce tartare

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anna Noltensmejer skriver

    maj 24, 2025 at 4:57 pm

    Lige til at gå til.
    Super opskrift.

    Svar
  2. Kirsten Daugaard skriver

    maj 13, 2024 at 6:23 pm

    Herligt måltid.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required