• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

kulmule opskrift
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
78
SHARES
FacebookMessenger78PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  14. juli 2023 - Udgivet:  13. oktober 2017

Kulmule opskrift: Kulmulen er en fantastisk spisefisk, og her kan du se hvordan du steger og tilbereder den helt perfekt på en pande.

Med denne kulmule opskrift får du en både sprød og mør kulmule, der aldrig bliver tør.

Fisken steges på skindsiden, men vendes til allersidst om i 10 sekunder, inden den tages af panden og serveres. Eventuelt med blomkålsris.

Opskriften er pr. person, så du skal bare gange op. Er I fire personer, skal du bruge 600 gram kulmule med skind.

Se også disse opskrifter:

  • Kulmule med kikærter
  • Fiskefilet - sådan laver du paneret rødspættefilet
  • Torsk med spinat og stegte dildkartofler
  • Kulmule med asparges risotto

Opskrift på pandestegtkulmule

kulmule opskrift
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

5 fra 6 stemmer
Kulmule opskrift: Kulmulen er en fantastisk spisefisk, og her kan du se hvordan du steger og tilbereder den helt perfekt på en pande.
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 1 person
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 218
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g kulmule
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olie - til stegning
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde
 

  1. Tjek at alle ben er fjernet fra kødet, da det ikke er rart at få fiskeben i munden. Fjern eventuelle ben med en pincet.
  2. Rids skindet med en skarp kniv, hvor du på et portionsstykke laver 3-4 rids uden at skære for dybt.
  3. Krydr kulmulefileten med salt og friskkværnet peber.
  4. Kom en smule olie på en ret varm pande, og læg kulmulen på med skindsiden nedad. Steg 30 sekunder, og skru derefter ned til middel varme.
  5. Steg nu fisken indtil kødet begynder at blive hvid i farven, og det plejer at tage 7-8 minutter - afhængig af tykkelsen på fisken.
  6. Når din kulmule er næsten hvid i kødet, kommes en god klat smør på panden, fisken vendes om på kødsiden, og steges i 10 sekunder inden den tages af.

Næringsindhold

Kalorier: 218kcalProtein: 26gFedt: 13gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.3gKolesterol: 15mgNatrium: 2481mgKalium: 550mgVitamin A: 175IUCalcium: 65mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Så let er det at pandestege kulmule, og den smager vidunderlig.

Server den pandestegte kulmule med en skive lime eller citron. Dertil valgtfrit tilbehør, men blomkålsris passer perfekt til.

Fakta om kulmule

Kulmulen er en fantastisk spisefisk, der er meget nem at tilberede. Nemmest med skindet på som i opskriften her. Så bed altid fiskehandleren om kulmule med skind.

Bed samtidig fiskehandleren fjerne alle ben, det er det nemmeste for dig, og fiskehandleren er en dygtig fagmand.

Kulmulen er helt sort i munden, og det er derfra den har fået sit måske lidt finurlige navn. Altså den sorte "mule".

Den er en del af torskefamilien, og er blandt andet kendetegnet ved, at den ikke har nogen skægtråd under munden, som du kender det fra torsk.

Kulmulen har ret spidse tænder, og den lever af blandt andet sild.

Se også: Fish and chips opskrift med sauce tartare

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anna Noltensmejer

    maj 24, 2025 at 4:57 pm

    Lige til at gå til.
    Super opskrift.

    Svar
  2. Kirsten Daugaard

    maj 13, 2024 at 6:23 pm

    Herligt måltid.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required