• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Kuller med sprøde paprikafritter og majssalat

Holger Rørby Madsen
Sund og nem fiskeret: Kuller med sprøde paprikafritter, der serveres med en frisk majssalat. Køb helst en kuller med skind, da den er nemmere at stege på panden. Foto: Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Fisk

Oversigt over indhold

  1. Lækker opskrift på kuller med sprøde paprikafritter er nem hverdagsmad. Kullerfileter steges på panden, mens kartoflerne bliver sprøde i ovnen.
  2. KLIK HER OS se opskriften på kylling i ovn med brunet smør
  3. OG SÅ skal du lave denne majssalat med spinat til
  4. SE HER hvordan du laver en god medister i fad i ovnen

Lækker opskrift på kuller med sprøde paprikafritter er nem hverdagsmad. Kullerfileter steges på panden, mens kartoflerne bliver sprøde i ovnen.

Kuller med sprøde paprikafritter er en god måde at tilberede fisk på, og det er en ganske hurtig ret på travle hverdage.

Kan du ikke finde kuller med skind, ja så kan du i stedet erstatte den med andre hvide fisk med skind.

Skindet gør det meget nemmere at stege fisken på panden, uden at den falder helt fra hinanden.

Opskriften er til fire personer.

KLIK HER OS se opskriften på kylling i ovn med brunet smør

Til kuller med sprøde paprikafritter skal du bruge:

600 gram kullerfilet med skind
600 gram små kartofler
Lidt olivenolie
2 teskefuld røget paprika (alm. paprika kan også bruges)
1 teskefuld salt

OG SÅ skal du lave denne majssalat med spinat til

Sådan laver du kuller med paprikafritter:

  1. Bed fiskehandleren om kullerfilet med skind, fordi den er nemmere at tilberede på panden. Hvid fisk uden skind bliver meget porøs under pandestegning, og falder derfor nemt fra hinanden. Derfor skal du bruge kuller med skind.
  2. Skær derefter kullerfileterne ud i passende portionsstykker, og giv dem lidt salt på kødsiden.
  3. Kartoflerne vaskes og tørres, hvorefter de deles i små både. Kommes i en skål med lidt olivenolie, røget paprika og salt, og det hele vendes rundt så smagsstofferne fordeles.
  4. Læg paprikafritterne på en bageplade med bagepapir, og bag fritterne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 25 minutter. Husk at lægge kartoffelbådene, så de ikke overlapper hinanden.
  5. Lav majssalat som anvist i linket længere oppe.
  6. Varm en pande op ved god varme, og det er bedst at anvende en teflonpande.
  7. Kom lidt olivenolie på panden, og steg nu kullerfileterne på skindsiden først, hvor de skal have cirka 3-4 minutter. Kødet skal blive næsten mælkehvidt.
  8. Kom så en god klat smør på panden, vend fisken om og steg dem færdige i 30 sekunder, hvorefter de er klar.
  9. Servér den færdigstegte kuller med de lækre paprikafritter og den dejlige majssalat.

SE HER hvordan du laver en god medister i fad i ovnen

Hvad synes du om denne opskrift?
Sending
Stem her
4.5 (2 stemmer)
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 18
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Majssalat med friske majskolber og spinat
Pasta med spinat og hvidløg (og bacon) »

Populært indhold lige nu

dagmartærte

Dagmartærte - lækker smørkage med remonce og creme

billede med pandekager

Pandekager - opskrift på gammeldags pandekagedej

billederesultat for retter i fad

Retter i fad: Her er 10 lækre og inspirerende opskrifter

billede med millionbøf med kartoffelmos

Millionbøf med kartoffelmos eller pasta

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

Nyeste opskrifter og artikler

  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart
  • Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!