Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Kransekage medaljoner

Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær

Billede af kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
195
SHARES
FacebookMessenger195PinterestEmailSMS
Indhold
  • Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kransekage medaljoner
  • Kommentarer

Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her får du min nemme opskrift på kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær. Festlig og hjemmelavet kransekage, når den er allerbedst.
Antal: 15 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g marcipan bagemarcipan
  • 100 g flormelis
  • 1,5 pasteuriseret æggehvide svarende til et bæger
  • nougat blød
  • cocktailbær

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
  2. Marcipanen smuldres i en skål.
  3. Kom flormelis og æggehvider ved.
  4. Ælt det godt sammen med hænderne, og kom kransekagemassen i en sprøjtepose med stjernetyl (10 millimeter).
  5. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  6. Sprøjt nu 15 kransekage medaljoner ud på bagepladen.
  7. Lav en lille fordybning i hver med enden af en grydeske.
  8. Bag dine kransekage medaljoner i cirka 10 minutter, så de bliver let gyldne. Måske skal de have et minut mere.
  9. Lad dem køle af.
  10. Smelt lidt blød nougat i mikroovnen eller en lille gryde, og kom den en sprøjtepose eller en frysepose, hvor du klipper et hul i hjørnet.
  11. Fyld nogle af kransekage medaljonerne med nougat, andre med et cocktailbær.

Næringsindhold

Kalorier132kcalKulhydrater19gProtein3gFedt5gMættet fedt0.5gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gNatrium12mgKalium63mgKostfibre1gSukker16gVitamin A7IUVitamin C0.04mgCalcium13mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på kransekage medaljoner

Kransekage medaljoner er en nem og god måde at lave kransekage på.

Selvfølgelig er de gode til nytårsaften, men bestemt også til andre festlige lejligheder i resten af året.

Du kan fylde dem nougat eller cocktailbær, som du selv synes. Jeg synes det er flot at lave lidt af hver.

Her har jeg anvendt cirka 75 gram blød nougat og 8 cocktailbær.

Opskriften giver 15 kransekagemedaljoner, men skal du bruge flere, ganger du bare mængden op.

De færdige kransekage medaljoner stilles på køl eller fryses ned indtil de skal bruges.

Se flere opskrifter:

  • Nem kransekage
  • Strassburger kager
  • Mandelhorn
  • Havregrynskugler
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 18, 2025 at 3:16 pm

    Tak fordi du bruger min opskrift. Jeg bliver glad for at høre din mening om de lækre kransekage medaljoner her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required