Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kinesisk kylling

Kinesisk kylling med nudler

billederesultat for kinesisk kylling
4.8 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
216
SHARES
FacebookMessenger216PinterestEmailSMS
Indhold
  • Kinesisk kylling med nudler
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på kinesisk kylling
  • Tips
  • Kommentarer

Kinesisk kylling med nudler

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
En nem og hurtig opskrift på kinesisk kylling med nudler. Tynde skiver kylling steges og vendes med soja og hoisinsauce. Til pande eller wok.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Kinesisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst i tynde skiver
  • olie til stegning
  • 2 løg halveret og snittet i skiver
  • 2 fed hvidløg fintsnittet
  • 3 stængler bladselleri snittet i tynde skiver
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 2 spsk soja
  • 1 bundt forårsløg i 1 cm. tykke skiver
  • 100 g cashewnødder
  • 500 g nudler koges ca. 4-5 minutter

Fremgangsmåde

  1. Kylling skæres i helt tynde strimler og lægges til side.
  2. Gør løg, hvidløg, bladselleri og peberfrugter klar. Peberfrugterne snittes i tynde strimler, så igen deles på midten.
  3. Sæt en gryde over med vand til kogning af nudler. Kinesisk kylling med nudler er nemlig en hurtig ret at tilberede og derfor skal det hele være forberedt. Kog vandet op.
  4. Varm en pande eller wok op ved højeste varme.
  5. Kom en god sjat olie på, og steg nu kyllingekødet ved hård varme indtil det er gennemstegt. Det tager 3-4 minutter. Tag kyllingekødet af panden eller wokken.
  6. Kom nudler i det kogende vand og kog ca. 4-5 minutter, så nudlerne er kogte.
  7. Imens kommes en ny sjat olie på den varme pande eller wok.
  8. Steg nu grøntsager hurtigt og vend rundt imens. Steges 1-2 minutter.
  9. Kom kyllingekødet tilbage sammen med hoisinsauce og soja.
  10. Vendes rundt sammen med forårsløg og cashewnødder.

Næringsindhold

Kalorier843kcalKulhydrater114gProtein52gFedt20gMættet fedt4gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt9gTransfedt0.1gKolesterol185mgNatrium900mgKalium1309mgKostfibre9gSukker13gVitamin A2331IUVitamin C88mgCalcium112mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på kinesisk kylling

Kinesisk kylling med nudler er en super lækker og hurtig panderet eller wokret.

Du kan nemlig lave kyllingeretten i enten pande eller wok, og begge dele er godt.

Kinesisk kylling tager kun få minutter at lave, og den vendes med grøntsager, hoisinsauce og soja.

Serveres med nudler, men kogte ris er også godt.

Tips

Kinesisk kylling serveres straks sammen med nudler.

I stedet for nudler kan du også servere kogte ris til. Begge dele er godt.

Se også disse opskrifter:

Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande
Her er en nem opskrift på stegte ris med kylling, som enten laves på pande eller i en wok. Kan tilføjes forskellige slags grøntsager.
Se opskriften her
billederesultat for stegte ris med kylling
Wok med marineret svinekød og hvidkål
En opskrift på lækker wok med marineret svinekød og hvidkål. En nem wokret, hvor kødet gerne marineres i 24 timer, men mindre er også ok.
Se opskriften her
billederesultat for Wok med marineret svinekød og hvidkål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rikke skriver

    januar 17, 2024 at 8:17 pm

    Hej Holger

    Virkelig lækker opskrift, kan bestemt anbefales, meeeeen jeg kan ikke helt få dit kcal regnskab til at gå op. Kan der være en fejl her?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required