• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kinesisk kylling med nudler

Kinesisk kylling med nudler

billederesultat for kinesisk kylling
4.8 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
197
SHARES
FacebookMessenger197PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  9. januar 2024 - Udgivet:  18. januar 2021

Indhold

  1. En nem og hurtig opskrift på kinesisk kylling med nudler. Tynde skiver kylling steges og vendes med soja og hoisinsauce. Til pande eller wok.
  2. Opskrift på kinesisk kylling
  3. Kinesisk kylling med nudler
  4. Tips
  5. Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande
  6. Wok med marineret svinekød og hvidkål

En nem og hurtig opskrift på kinesisk kylling med nudler. Tynde skiver kylling steges og vendes med soja og hoisinsauce. Til pande eller wok.

Kinesisk kylling med nudler er en super lækker og hurtig panderet eller wokret.

Du kan nemlig lave kyllingeretten i enten pande eller wok, og begge dele er godt.

Kinesisk kylling tager kun få minutter at lave, og den vendes med grøntsager, hoisinsauce og soja.

Serveres med nudler, men kogte ris er også godt.

Opskrift på kinesisk kylling

billederesultat for kinesisk kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kinesisk kylling med nudler

4.75 fra 12 stemmer
En nem og hurtig opskrift på kinesisk kylling med nudler. Tynde skiver kylling steges og vendes med soja og hoisinsauce. Til pande eller wok.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Kinesisk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g kyllingebryst - i tynde skiver
  • olie - til stegning
  • 2 løg - halveret og snittet i skiver
  • 2 fed hvidløg - fintsnittet
  • 3 stængler bladselleri - snittet i tynde skiver
  • 2 røde peberfrugter - i tynde strimler
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 2 spsk soja
  • 1 bundt forårsløg - i 1 cm. tykke skiver
  • 100 g cashewnødder
  • 500 g nudler - koges ca. 4-5 minutter

Fremgangsmåde
 

  1. Kylling skæres i helt tynde strimler og lægges til side.
  2. Gør løg, hvidløg, bladselleri og peberfrugter klar. Peberfrugterne snittes i tynde strimler, så igen deles på midten.
  3. Sæt en gryde over med vand til kogning af nudler. Kinesisk kylling med nudler er nemlig en hurtig ret at tilberede og derfor skal det hele være forberedt. Kog vandet op.
  4. Varm en pande eller wok op ved højeste varme.
  5. Kom en god sjat olie på, og steg nu kyllingekødet ved hård varme indtil det er gennemstegt. Det tager 3-4 minutter. Tag kyllingekødet af panden eller wokken.
  6. Kom nudler i det kogende vand og kog ca. 4-5 minutter, så nudlerne er kogte.
  7. Imens kommes en ny sjat olie på den varme pande eller wok.
  8. Steg nu grøntsager hurtigt og vend rundt imens. Steges 1-2 minutter.
  9. Kom kyllingekødet tilbage sammen med hoisinsauce og soja.
  10. Vendes rundt sammen med forårsløg og cashewnødder.

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kinesisk kylling serveres straks sammen med nudler.

I stedet for nudler kan du også servere kogte ris til. Begge dele er godt.

Se også disse opskrifter:

Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande

4.9 fra 24 stemmer
Her er en nem opskrift på stegte ris med kylling, som enten laves på pande eller i en wok. Kan tilføjes forskellige slags grøntsager.
Gå til opskrift
billederesultat for stegte ris med kylling

Wok med marineret svinekød og hvidkål

5 fra 6 stemmer
En opskrift på lækker wok med marineret svinekød og hvidkål. En nem wokret, hvor kødet gerne marineres i 24 timer, men mindre er også ok.
Gå til opskrift
billederesultat for Wok med marineret svinekød og hvidkål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rikke

    januar 17, 2024 at 8:17 pm

    Hej Holger

    Virkelig lækker opskrift, kan bestemt anbefales, meeeeen jeg kan ikke helt få dit kcal regnskab til at gå op. Kan der være en fejl her?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required