Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Viden om mad › Kebab krydderi

Kebab krydderi

hjemmelavet kebab krydderi
Del gerne:
86
SHARES
FacebookMessenger86PinterestEmailSMS
Opdateret: 2. august 2024 - Udgivet: 27. januar 2020

Her er min opskrift på hjemmelavet kebab krydderi, som du kan lave på 2 minutter. Blandingen laves af forskellige krydderier, og anvendes til bla. oksekød.

Kebab krydderi er et fantastisk krydderi, som du meget nemt kan lave selv.

Men lad det være sagt med det samme: Der findes ikke en fast og lovpligtig opskrift på den, for den laves i utallige versioner.

Præcist som du kender det fra karry, som jo også laves meget individuelt.

Her er min version, som jeg synes den skal smage, og bliv ikke forskrækket over at ingredienslisten blandt andet omfatter kanel og nelliker, for de er med til at give en super lækker og varm smag til kødet.

Denne opskrift på kebab krydderi passer til ca. 500 gram hakket oksekød eller lignende. Men lav gerne en dobbelt portion eller større, og opbevar på glas.

Krydderiblandingen er især god til netop oksekød, lam og kylling, jeg anvender den også til koteletter og andre udskæringer, hvor den tilfører masser af god smag.

Ingredienser til kebab krydderi

2 teskefulde paprika
1 teske gurkemeje
En halv teske stødt kanel
2 teskefulde hvidløgspulver
En halv teske stødt nelliker
1 teske spidskommen
1 teske stødt koriander
En halv teske cayennepeber
En kvart teske stødt ingefær
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle krydderierne i en skål, og vend dem sammen.
  2. Slut af med friskkværnet peber, hvor du skal bruge hvad der svarer til cirka en lille teske.
  3. Er der en af krydderierne du ikke er så glad for, eksempelvis koriander, kan denne udelades.
  4. Det færdige kebab krydderi anvendes straks, eller opbevares i et glas med låg.

Se også:

Kan krydderier blive for gamle?

American BBQ rub

Hjemmelavet taco krydderi

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.