Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kartoffelpande med kylling og spinat

Kartoffelpande med kylling og spinat

billederesultat for kartoffelpande
4.8 fra 40 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook420PinterestSMSEmailMessenger
420
DELINGER

Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.

Opskriften på kartoffelpande med kylling og spinat er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på kartoffelpande

Kartoffelpande med kylling og spinat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 40 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 stort skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g kartofler (små)
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 150 g tomater (gerne små tomater)
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 200 g spinat (frisk)
  • 2 dl madlavningsfløde
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kyllingekødet skæres ud i mindre tern og brunes i lidt smør i en stor sauterpande.
  2. Når kyllingestykkerne er brunet af, tilsættes hakket skalotteløg og hvidløg. som sauteres med et minuts tid. Tag det op i en lille skål.
  3. De små kartofler vaskes og deles i kvarte, som kommes på panden, hvor de steges et par minutter. Rør rundt undervejs.
  4. Tilsæt så paprika, oregano, basilikum, halverede små tomater, vand og en bouillonterning.
  5. Kom også spinat ved og lad spinaten falde sammen. Tilsæt gerne spinaten gradvist, da den jo fylder en del i frisk tilstand.
  6. Kom så madlavningsfløde ved sammen det brunede kyllingekød, løg og hvidløg, og læg låg på panden.
  7. Lad din kartoffelpande simre i cirka 20 minutter, og mærk om kartoflerne er møre.
  8. Smag til med salt og friskkværnet peber, og vend friskhakket persille i.

Næringsindhold

Kalorier286kcalKulhydrater30gProtein30gFedt5gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.01gKolesterol78mgNatrium954mgKalium1433mgKostfibre5gSukker5gVitamin A5290IUVitamin C51mgCalcium153mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige kartoffelpande serveres med en god salat til, og her ynder jeg at byde på en nem avocadosalat.

Servér også gerne et stykke madbrød til.

Se også mine kartoffelopskrifter på:

Kyllingeoverlår i ovn med kartofler og bacon

Kartoffel porre suppe

Kartoffelgratin med oksekød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Margrete Lange-Kornbak skriver

    februar 11, 2023 at 8:09 pm

    Meget velsmag ret.

    Svar
  2. Søren Christensen skriver

    september 20, 2021 at 9:26 pm

    Ringtg god og velsmagende 👍

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required