Her er min opskrift på kalkunschnitzler i fad med grøntsager. En nem og fedtfattig opskrift på mad i fad, der kan serveres med kogte ris.
Kalkunschnitzler i fad med grøntsager er en lækker, sund og nem ret til aftensmad, og retten laves uden hverken smør eller fløde.
Sovsen laves i stedet med en jævnet bouillon, og det gør retten til en fedtfattig opskrift, der blandt andet er god hvis du døjer med et for højt kolesteroltal.
Opskriften er beregnet til fire personer, og den serveres med kogte ris. Gerne fuldkornsris.
Opskrift på kalkunschnitzler i fad

Kalkunschnitzler i fad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
- Bank kalkunschnitzler let ud. På en varm pande brunes kødet på begge sider i lidt olie, og krydres med salt og karry. Lægges i et passende ildfast fad.
- Fordel porre, gulerødder og peberfrugt i fadet.
- Svits champignon i skiver grundigt, og tilsæt rødløg. Der kan tilsættes lidt mere olie.
- Drys hvedemel over, vend rundt og rør så hønsebouillon i. Den må gerne være varm, så temperaturen i panden ikke sænkes.
- Derefter tilsættes paprika, inden der smages til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.
- Hæld det over indholdet i fadet.
- Kalkunschnitzler i fad skal nu have ca. 20 minutter midt i ovnen, og imens kan du koge ris.
Næringsindhold
Video
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Kalkunschnitzler i fad serveres med kogte ris, og retten bliver endnu sundere med brune ris.
Du kan med fordel lade fadet med kalkun og grøntsager hvile i fem minutter inden servering, da retten er meget varm når den kommer ud af ovnen.
Se også mine populære opskrifter på:
- Frisk pasta med kalkunstrimler og paprikafløde
- Italiensk kalkungryde - den sunde gryderet
- Kalkunret med grøntsager og ris
- Krydret kalkunpande med grøntsager og ris
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
laerke
Lækker opskrift, lige i tide til ferien!