Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Kagekone

Nem kagekone opskrift med vandbakkelse

billederesultat for kagekone
4.7 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMS
Indhold
  • Nem kagekone opskrift med vandbakkelse
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kagekone
  • Tips
  • Kommentarer

Nem kagekone opskrift med vandbakkelse

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Sådan laver du en nem kagekone til fødselsdagen. En opskrift, hvor kagekonen bages af vandbakkelse og pyntes med masser af lækker slik.
Antal: 10
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g margarine (du kan også bruge smør)
  • Lidt salt
  • 4 dl vand
  • 200 g hvedemel
  • 8 æg

Fremgangsmåde

  1. Vand koges op sammen med margarine og lidt salt.
  2. Tag gryden af varmen og pisk melet i. Sæt gryden tilbage på varmen og pisk i det hele tiden mens mel-smagen "koges" ud i 1½-2 minutter.
  3. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af.
  4. Pisk æggene let sammen og når dejen er afkølet lidt, piskes æggemassen i lidt efter lidt, pisk GODT mellem hver gang til der haves en lind - men ikke for tynd - dej.
  5. Kom evt. dejen i en sprøjtepose og form en kagekone )eller kagemand). Eller lav individuelle vandbakkelser.
  6. Kagekonen bages ved 200 grader i 30-35 minutter, det er VIGTIGT at der IKKE åbnes for ovnen i de første 25 minutter!!
  7. Tages ud, køles af og pyntes efter smag og behov.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på kagekone

Skal det være en kagekone til fødselsdagen, ja så skal det være denne, der laves af vandbakkelse.

Det er en nem opskrift på kagekonen (eller kagemanden), og den pyntes naturligvis med masser af slik.

Kagekonen rækker til omkring 10 personer, men det kommer selvfølgelig an på hvor kagesultne gæsterne er.

Tips

Vil du være mere sikker på, at din kagekone ikke falder sammen, kan du efter bagning lade ovnlågen stå på klem, og lade kagekonen køle af inde i ovnen.

Kagekonen - eller kagemanden - pyntes som ønsket. Tilføj gerne lidt glasur, så slikket bliver siddende fast på kagen.

Se også disse opskrifter:

  • Eclairs med vaniljecreme og chokoglasur (nem og lækker opskrift)
  • Kagemand af vandbakkelse til fødselsdag
  • Kagemand af chokoladekage i bradepande (chokoladekagemand)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required