• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Nem kagekone opskrift med vandbakkelse

Nem kagekone opskrift med vandbakkelse

billederesultat for kagekone
4.7 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
22
SHARES
FacebookMessenger22PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  22. oktober 2020 - Udgivet:  22. oktober 2020

Sådan laver du en nem kagekone til fødselsdagen. En opskrift, hvor kagekonen bages af vandbakkelse og pyntes med masser af lækker slik.

Skal det være en kagekone til fødselsdagen, ja så skal det være denne, der laves af vandbakkelse.

Det er en nem opskrift på kagekonen (eller kagemanden), og den pyntes naturligvis med masser af slik.

Kagekonen rækker til omkring 10 personer, men det kommer selvfølgelig an på hvor kagesultne gæsterne er.

Opskrift på kagekone

billederesultat for kagekone
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem kagekone opskrift med vandbakkelse

4.72 fra 7 stemmer
Sådan laver du en nem kagekone til fødselsdagen. En opskrift, hvor kagekonen bages af vandbakkelse og pyntes med masser af lækker slik.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 10
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g margarine - du kan også bruge smør
  • Lidt salt
  • 4 dl vand
  • 200 g hvedemel
  • 8 æg

Fremgangsmåde
 

  1. Vand koges op sammen med margarine og lidt salt.
  2. Tag gryden af varmen og pisk melet i. Sæt gryden tilbage på varmen og pisk i det hele tiden mens mel-smagen "koges" ud i 1½-2 minutter.
  3. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af.
  4. Pisk æggene let sammen og når dejen er afkølet lidt, piskes æggemassen i lidt efter lidt, pisk GODT mellem hver gang til der haves en lind - men ikke for tynd - dej.
  5. Kom evt. dejen i en sprøjtepose og form en kagekone )eller kagemand). Eller lav individuelle vandbakkelser.
  6. Kagekonen bages ved 200 grader i 30-35 minutter, det er VIGTIGT at der IKKE åbnes for ovnen i de første 25 minutter!!
  7. Tages ud, køles af og pyntes efter smag og behov.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Vil du være mere sikker på, at din kagekone ikke falder sammen, kan du efter bagning lade ovnlågen stå på klem, og lade kagekonen køle af inde i ovnen.

Kagekonen - eller kagemanden - pyntes som ønsket. Tilføj gerne lidt glasur, så slikket bliver siddende fast på kagen.

Se også disse opskrifter:

Vandbakkelser

4.8 fra 473 stemmer
Den bedste opskrift på verdens bedste vandbakkelser, og de falder med garanti ikke sammen i ovnen. Vandbakkelserne er meget nemme at lave.
Gå til opskrift
Billede resultat for vandbakkelser

Eclairs med vaniljecreme og chokoglasur

4.9 fra 34 stemmer
Min opskrift på eclairs med lækker vaniljecreme og chokoglasur. Det franske bagværk laves nemt af vandbakkelser og fyldes med flødecreme.
Gå til opskrift
billederesultat for eclairs

Kagemand af vandbakkelse

4.7 fra 97 stemmer
Opskrift på kagemand af vandbakkelse, der er perfekt til børnefødselsdagen. Kagemanden er til 6-8 personer, og meget nem at bage selv.
Gå til opskrift
Billede resultat af kagemand lavet af vandbakkelser
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required