• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Kage i airfryer (med rabarber og æble)

Kage i airfryer (med rabarber og æble)

kage i airfryer med rabarber og æble
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
727
SHARES
FacebookMessenger727PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  13. maj 2024 - Udgivet:  16. juli 2023

Sådan bager du nemt kage i airfryer. En opskrift på en himmelsk god kage med rabarber og æble til din airfryer, og den kan bages på 15 min.

Kan man bage en kage i airfryer? Ja da, og du får endda en virkelig god kage ud af det, og så er det nemt at gå til.

Jeg har lavet denne opskrift på en skøn kage med rabarber og æble til airfryer, og bagetiden er blot 15 minutter.

Selve kagen tager heller ikke lang tid at forberede, så om ikke så længe har du en skøn og nybagt kage direkte fra din airfryer.

Jeg har lavet kagen med rabarber og æble, men du kan sagtens nøjes med en af dem som fyld. Du kan også lave den med blåbær, pære og andre frugter eller bær.

Der er nok til fire personer i denne opskrift.

Se også disse opskrifter:

  • Rabarbercrumble i airfryer
  • Hindbærgalette i airfryer
  • Rabarberkage i airfryer

Opskrift på kage i airfryer

kage i airfryer med rabarber og æble
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kage i airfryer (med rabarber og æble)

4.92 fra 12 stemmer
Sådan bager du nemt kage i Airfryer. En opskrift på en himmelsk god kage med rabarber og æble til din Airfryer, og den kan bages på 15 min.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 371
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Fyld
  • 150 g rabarber - i 1 centimeter tykke skiver
  • 75 g æble - i mindre tern
  • 25 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Dej til kage i Airfryer
  • 75 g smør - koldt, i små tern
  • 75 g rørsukker
  • 60 g hvedemel
  • 50 g kokosmel
  • 1 æg
Pynt
  • 1 spsk rørsukker

Fremgangsmåde
 

  1. Til kage i Airfryer starter du med, at gøre rabarber og æble klar. Rabarberne skæres i ca. 1 centimeter tykke skiver, mens æblet skæres i mindre tern. Fjern kernehuset først.
  2. I en skål vendes rabarber og æble sammen med rørsukker og vaniljesukker.
  3. Dejen laver du ved, at kommes koldt smør i tern i en skål sammen med rørsukker, hvedemel og kokosmel. Smuldr smørret godt ud i dejen, så det kommer til at ligne revet ost.
  4. Vend derefter et æg i dejen. Dejen skal ikke røres til en fast dej, men blot lige samles.
  5. Smør en tærteform med en diameter på 20 centimeter. Den passer i min Philips XXL Airfryer. Har du en anden model, finder du bare en form, der passer til din Airfryer.
  6. Fordel cirka halvdelen af dejen i bunden. Tryk den let ud, så den dækker.
  7. Derefter fordeles fyldet i formen, inden der sluttes af med den sidste del af dejen, der læggesi spredte klumper øverst. Drys med lidt rørsukker.
  8. Læg tærteformen ned i risten i Airfryeren, og bag den i 15 minutter ved 180 grader.

Næringsindhold

Kalorier: 371kcalKulhydrater: 52gProtein: 4gFedt: 17gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 40mgNatrium: 149mgKalium: 149mgKostfibre: 6gSukker: 32gVitamin A: 517IUVitamin C: 4mgCalcium: 40mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Så nemt bager du en kage i airfryer, og nu skal kagen køle lidt af.

Derefter serveres den med lidt flødeskum eller creme fraiche.

Se også: Guide til airfryer - de bedste tips og tricks

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Connie Bang

    marts 16, 2024 at 3:09 pm

    Jeg har lige bagt æblekagen og har fulgt opskriften slavisk, bortset fra jeg ikke har rabarber endnu, så jeg brugte knap 225 g æbler, det underste er ikke bagt som jeg synes det skal være, mens det øverste er sprødt og lækkert, MEN DU SKRIVER 15:min, jeg tog den ud og den var overhovedet ikke bagt, så den fik 15 min mere på 195 g. Nu kan den spises og den smager godt, men det er noget snaskes i bunden, men med creme fraiche, er den god.

    Svar
  2. Jonna Schlichting Bendtsen

    november 10, 2023 at 4:44 pm

    Hej Holger! Aeblekagen faar en laekker spröd overflade, men er ubagt i bunden, hvad
    goer jeg galt? Vh. Jonna.

    Svar
  3. Birgitte Blicher Lange

    september 19, 2023 at 9:29 am

    Super nem - super lækker
    Gerne flere opskrifter til Airfrey 😊

    Svar
  4. Birgit Rauh

    maj 10, 2023 at 12:36 pm

    Hej Holger
    Du laver nogle fine opskrifter, rigtig gode ting. Den her rabarbertærte med æbler bagt i airfrayer kunne det være helt fint, hvis det æg der skal i dejen nævnes i ingredienserne og ikke først nede i fremgangsmetoden.
    Venlighilsen
    Birgit Rauh

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 15, 2023 at 4:01 pm

      Hej Birgit
      Aah, ja - undskyld - den er rettet til nu 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required