Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Kage i airfryer (med rabarber og æble)

Kage i airfryer (med rabarber og æble)

kage i airfryer med rabarber og æble
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
730
SHARES
FacebookMessenger730PinterestEmailSMS

Sådan bager du nemt kage i airfryer. En opskrift på en himmelsk god kage med rabarber og æble til din airfryer, og den kan bages på 15 min.

Kan man bage en kage i airfryer? Ja da, og du får endda en virkelig god kage ud af det, og så er det nemt at gå til.

Jeg har lavet denne opskrift på en skøn kage med rabarber og æble til airfryer, og bagetiden er blot 15 minutter.

Selve kagen tager heller ikke lang tid at forberede, så om ikke så længe har du en skøn og nybagt kage direkte fra din airfryer.

Jeg har lavet kagen med rabarber og æble, men du kan sagtens nøjes med en af dem som fyld. Du kan også lave den med blåbær, pære og andre frugter eller bær.

Der er nok til fire personer i denne opskrift.

Se også disse opskrifter:

  • Rabarbercrumble i airfryer
  • Hindbærgalette i airfryer
  • Rabarberkage i airfryer

Opskrift på kage i airfryer

Kage i airfryer (med rabarber og æble)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Sådan bager du nemt kage i Airfryer. En opskrift på en himmelsk god kage med rabarber og æble til din Airfryer, og den kan bages på 15 min.
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Fyld
  • 150 g rabarber (i 1 centimeter tykke skiver)
  • 75 g æble (i mindre tern)
  • 25 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Dej til kage i Airfryer
  • 75 g smør (koldt, i små tern)
  • 75 g rørsukker
  • 60 g hvedemel
  • 50 g kokosmel
  • 1 æg
Pynt
  • 1 spsk rørsukker

Fremgangsmåde

  1. Til kage i Airfryer starter du med, at gøre rabarber og æble klar. Rabarberne skæres i ca. 1 centimeter tykke skiver, mens æblet skæres i mindre tern. Fjern kernehuset først.
  2. I en skål vendes rabarber og æble sammen med rørsukker og vaniljesukker.
  3. Dejen laver du ved, at kommes koldt smør i tern i en skål sammen med rørsukker, hvedemel og kokosmel. Smuldr smørret godt ud i dejen, så det kommer til at ligne revet ost.
  4. Vend derefter et æg i dejen. Dejen skal ikke røres til en fast dej, men blot lige samles.
  5. Smør en tærteform med en diameter på 20 centimeter. Den passer i min Philips XXL Airfryer. Har du en anden model, finder du bare en form, der passer til din Airfryer.
  6. Fordel cirka halvdelen af dejen i bunden. Tryk den let ud, så den dækker.
  7. Derefter fordeles fyldet i formen, inden der sluttes af med den sidste del af dejen, der læggesi spredte klumper øverst. Drys med lidt rørsukker.
  8. Læg tærteformen ned i risten i Airfryeren, og bag den i 15 minutter ved 180 grader.

Næringsindhold

Kalorier371kcalKulhydrater52gProtein4gFedt17gMættet fedt11gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gTransfedt1gKolesterol40mgNatrium149mgKalium149mgKostfibre6gSukker32gVitamin A517IUVitamin C4mgCalcium40mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Så nemt bager du en kage i airfryer, og nu skal kagen køle lidt af.

Derefter serveres den med lidt flødeskum eller creme fraiche.

Se også: Guide til airfryer - de bedste tips og tricks

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Connie Bang skriver

    marts 16, 2024 at 3:09 pm

    Jeg har lige bagt æblekagen og har fulgt opskriften slavisk, bortset fra jeg ikke har rabarber endnu, så jeg brugte knap 225 g æbler, det underste er ikke bagt som jeg synes det skal være, mens det øverste er sprødt og lækkert, MEN DU SKRIVER 15:min, jeg tog den ud og den var overhovedet ikke bagt, så den fik 15 min mere på 195 g. Nu kan den spises og den smager godt, men det er noget snaskes i bunden, men med creme fraiche, er den god.

    Svar
  2. Jonna Schlichting Bendtsen skriver

    november 10, 2023 at 4:44 pm

    Hej Holger! Aeblekagen faar en laekker spröd overflade, men er ubagt i bunden, hvad
    goer jeg galt? Vh. Jonna.

    Svar
  3. Birgitte Blicher Lange skriver

    september 19, 2023 at 9:29 am

    Super nem - super lækker
    Gerne flere opskrifter til Airfrey 😊

    Svar
  4. Birgit Rauh skriver

    maj 10, 2023 at 12:36 pm

    Hej Holger
    Du laver nogle fine opskrifter, rigtig gode ting. Den her rabarbertærte med æbler bagt i airfrayer kunne det være helt fint, hvis det æg der skal i dejen nævnes i ingredienserne og ikke først nede i fremgangsmetoden.
    Venlighilsen
    Birgit Rauh

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 15, 2023 at 4:01 pm

      Hej Birgit
      Aah, ja - undskyld - den er rettet til nu 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required