• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Juleskinke - opskrift på glaseret skinke med præcis tid

Juleskinke - opskrift på glaseret skinke med præcis tid

billederesultat for glaseret juleskinke
4.9 fra 40 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
708
SHARES
FacebookMessenger708PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 27. november 2023 - Udgivet: 21. december 2022

Min opskrift på glaseret juleskinke. En god metode, hvor du først koger den rå skinke, hvorefter den steges færdig i ovnen og glaseres.

Juleskinke er en klassiker, som er meget nem at lave.

Her er det glaseret skinke, hvor den rå skinke først koges en times tid, og derefter lige steges i ovnen, inden den glaseres og steges færdig.

Bedre skinke får du ikke, og selve processen med at få den rigtige glasering er faktisk også meget nem.

Opskriften er beregnet til ca. otte personer, hvor der er omkring 200 gram kød til hver.

Du skal dog ikke være bange for at lave for meget skinke, da rester kan anvendes som pålæg, eller i parisertoast eller som biksemad.

Opskrift på juleskinke

billederesultat for glaseret juleskinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Juleskinke

4.85 fra 40 stemmer
Min opskrift på glaseret juleskinke. En god metode, hvor du først koger den rå skinke, hvorefter den steges færdig i ovnen og glaseres.
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t
Antal: 8 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 504
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1,6 kg skinke - af yderlår
  • 3 spsk brun farin
  • 1 spsk sennep

Fremgangsmåde
 

  1. Skinken lægges i en gryde, og der tilsættes koldt vand indtil det dækker skinken helt. Lad nettet blive på. Kog op så vandet koger, skru ned for varmen igen og lad nu juleskinken koge ved svag varme i en time.
  2. Slu for varmen og lad skinken hvile i vandet i 30 minutter.
  3. Forvarm imens ovnen til 180 grader varmluft.
  4. Tag skinken op af vandet og pil nettet forsigtigt af.
  5. Læg skinken i en bradepande eller ildfast fad, og stil den i ovnen i 20 minutter.
  6. Rør brun farin og sennep sammen til en jævn masse.
  7. Tag juleskinke ud af ovnen, og fordel farin- og sennepsmassen jævnt på kødet. Det er din glasering. Kom eventuelt også lidt vand i bunden af fadet, så glaseringen ikke brænder fast i ovnen.
  8. Stil skinken tilbage i ovnen, hvor juleskinken nu glaseres i 10 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 504kcalKulhydrater: 5gProtein: 43gFedt: 34gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 16gKolesterol: 124mgNatrium: 2395mgKalium: 575mgKostfibre: 0.1gSukker: 5gVitamin A: 1IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 15mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Nu er din juleskinke klar til servering. Skæres i tynde skiver og anrettes straks.

Lækkert tilbehør til juleskinken er selvfølgelig en gammeldags grønlangkål med kartofler.

Se også mine opskrifter på:

Skinke med flødekartofler

4.8 fra 12 stemmer
En skøn opskrift på skinke med flødekartofler. Her langtidssteges kød og kartofler i Römertopf stegeso eller lignende i tre timer.
Gå til opskrift
billederesultat for skinke med flødekartofler

Hamburgerryg - opskrift og kogetid

4.7 fra 406 stemmer
Her kan du se præcist hvordan du koger en hamburgerryg, så kødet ikke bliver tørt og kedeligt. Komplet guide med den korrekte kogetid og gode tips.
Gå til opskrift
Billed resultat for hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg

4.8 fra 119 stemmer
Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!
Gå til opskrift
billederesultat for glaseret hamburgerryg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tina

    oktober 05, 2023 at 9:57 am

    Hej Holger.
    Hvilken sennep foretrækker du? Der findes jo efterhånden et hav af forskellige 😀

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 05, 2023 at 2:35 pm

      Hej Tina
      Smag er jo forskellig, men når du nu spørger: Jeg er glad for sennep med honning fra Mailles, som jeg bruger til mange ting. Også denne juleskinke. Men ellers laves der også virkelig god sennep på Bornholm, som kan købes mange steder.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Mia Engelbredt

    november 30, 2020 at 11:11 am

    Hejsa - kan man koge skinken dagen før og så fortsætte med trin to og tre (20 min i ovnen og der efter glasering). Og hvis ja - hvordan vil du så opbevare den over natten? Lader du i øvrigt sværen blive på?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required