Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Juleskinke - opskrift på glaseret skinke med præcis tid

Juleskinke - opskrift på glaseret skinke med præcis tid

billederesultat for glaseret juleskinke
4.9 fra 40 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
711
SHARES
FacebookMessenger711PinterestEmailSMS
Opdateret: 27. november 2023 - Udgivet: 21. december 2022

Min opskrift på glaseret juleskinke. En god metode, hvor du først koger den rå skinke, hvorefter den steges færdig i ovnen og glaseres.

Juleskinke er en klassiker, som er meget nem at lave.

Her er det glaseret skinke, hvor den rå skinke først koges en times tid, og derefter lige steges i ovnen, inden den glaseres og steges færdig.

Bedre skinke får du ikke, og selve processen med at få den rigtige glasering er faktisk også meget nem.

Opskriften er beregnet til ca. otte personer, hvor der er omkring 200 gram kød til hver.

Du skal dog ikke være bange for at lave for meget skinke, da rester kan anvendes som pålæg, eller i parisertoast eller som biksemad.

Opskrift på juleskinke

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Juleskinke

4.85 fra 40 stemmer
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t
Antal: 8 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 504
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1,6 kg skinke - af yderlår
  • 3 spsk brun farin
  • 1 spsk sennep
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Skinken lægges i en gryde, og der tilsættes koldt vand indtil det dækker skinken helt. Lad nettet blive på. Kog op så vandet koger, skru ned for varmen igen og lad nu juleskinken koge ved svag varme i en time.
  2. Slu for varmen og lad skinken hvile i vandet i 30 minutter.
  3. Forvarm imens ovnen til 180 grader varmluft.
  4. Tag skinken op af vandet og pil nettet forsigtigt af.
  5. Læg skinken i en bradepande eller ildfast fad, og stil den i ovnen i 20 minutter.
  6. Rør brun farin og sennep sammen til en jævn masse.
  7. Tag juleskinke ud af ovnen, og fordel farin- og sennepsmassen jævnt på kødet. Det er din glasering. Kom eventuelt også lidt vand i bunden af fadet, så glaseringen ikke brænder fast i ovnen.
  8. Stil skinken tilbage i ovnen, hvor juleskinken nu glaseres i 10 minutter.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 504kcalKulhydrater: 5gProtein: 43gFedt: 34gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 16gKolesterol: 124mgNatrium: 2395mgKalium: 575mgKostfibre: 0.1gSukker: 5gVitamin A: 1IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 15mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Nu er din juleskinke klar til servering. Skæres i tynde skiver og anrettes straks.

Lækkert tilbehør til juleskinken er selvfølgelig en gammeldags grønlangkål med kartofler.

Se også mine opskrifter på:

Skinke med flødekartofler

4.8 fra 12 stemmer
En skøn opskrift på skinke med flødekartofler. Her langtidssteges kød og kartofler i Römertopf stegeso eller lignende i tre timer.
Gå til opskrift
billederesultat for skinke med flødekartofler

Hamburgerryg - opskrift og kogetid

4.7 fra 406 stemmer
Her kan du se præcist hvordan du koger en hamburgerryg, så kødet ikke bliver tørt og kedeligt. Komplet guide med den korrekte kogetid og gode tips.
Gå til opskrift
Billed resultat for hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg

4.8 fra 119 stemmer
Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!
Gå til opskrift
billederesultat for glaseret hamburgerryg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tina skriver

    oktober 05, 2023 at 9:57 am

    Hej Holger.
    Hvilken sennep foretrækker du? Der findes jo efterhånden et hav af forskellige 😀

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 05, 2023 at 2:35 pm

      Hej Tina
      Smag er jo forskellig, men når du nu spørger: Jeg er glad for sennep med honning fra Mailles, som jeg bruger til mange ting. Også denne juleskinke. Men ellers laves der også virkelig god sennep på Bornholm, som kan købes mange steder.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Mia Engelbredt skriver

    november 30, 2020 at 11:11 am

    Hejsa - kan man koge skinken dagen før og så fortsætte med trin to og tre (20 min i ovnen og der efter glasering). Og hvis ja - hvordan vil du så opbevare den over natten? Lader du i øvrigt sværen blive på?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required