• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Kager › Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær

Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær

kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær
Del gerne:
195
SHARES
FacebookMessenger195PinterestEmailSMS
Opdateret: 30. november 2022 - Udgivet: 30. december 2018

Her får du min nemme opskrift på kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær. Festlig og hjemmelavet kransekage, når den er allerbedst.

Kransekage medaljoner er en nem og god måde at lave kransekage på.

Selvfølgelig er de gode til nytårsaften, men bestemt også til andre festlige lejligheder i resten af året.

Du kan fylde dem nougat eller cocktailbær, som du selv synes. Jeg synes det er flot at lave lidt af hver.

Her har jeg anvendt cirka 75 gram blød nougat og 8 cocktailbær.

Opskriften giver 15 kransekagemedaljoner, men skal du bruge flere, ganger du bare mængden op.

Opskrift på kransekage medaljoner

300 gram bagemarcipan
100 gram flormelis
1,5 pasteuriseret æggehvide (et bæger)
Blød nougat
Cocktailbær

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
  2. Marcipanen smuldres i en skål.
  3. Kom flormelis og æggehvider ved.
  4. Ælt det godt sammen med hænderne, og kom kransekagemassen i en sprøjtepose med stjernetyl (10 millimeter).
  5. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  6. Sprøjt nu 15 kransekage medaljoner ud på bagepladen.
  7. Lav en lille fordybning i hver med enden af en grydeske.
  8. Bag dine kransekage medaljoner i cirka 10 minutter, så de bliver let gyldne. Måske skal de have et minut mere.
  9. Lad dem køle af.
  10. Smelt lidt blød nougat i mikroovnen eller en lille gryde, og kom den en sprøjtepose eller en frysepose, hvor du klipper et hul i hjørnet.
  11. Fyld nogle af kransekage medaljonerne med nougat, andre med cocktailbær.

De færdige kransekage medaljoner stilles på køl eller fryses ned indtil de skal bruges.

Se også mine opskrifter på:

Nem kransekage

Strassburger kager

Mandelhorn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.