Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade

Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade

jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
4.8 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook164PinterestSMSEmailMessenger
164
DELINGER

Få min opskrift på jordbærcrumble. Det er en lækker kage med crumbledej og jordbær, kokos og hvid chokolade, der er utrolig let at lave.

Her er min opskrift på jordbærcrumble, der smager himmelsk godt - og som er utrolig nem at lave.

Det er en lækker jordbærkage med crumbledej, jordbær, kokos og hvid chokolade. Brug den hvide chokolade, som du bedst kan lide.

Jordbærcrumble er en rigtig sommerkage, men du kan lave den året rundt. Jeg synes den er bedst med friske jordbær, men du kan også bruge de frosne jordbær. Her skal bærrene tøs op og dryppes af, inden de skæres i skiver.

Opskrift på jordbærcrumble

Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Få min opskrift på jordbærcrumble. Det er en lækker kage med crumbledej og jordbær, kokos og hvid chokolade, der er utrolig let at lave.
Antal: 8 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Crumbledej
  • 200 g hvedemel
  • 175 g smør (skal være koldt, i mindre tern)
  • 75 g rørsukker (eller alm. sukker)
  • 1 tsk vaniljesukker
Jordbær
  • 300 g jordbær (rensede, i skiver)
  • 2 spsk kokosmel
  • 50 g hvid chokolade (eller lidt mere, hakkes groft)
  • Lidt mandelsplitter

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Kom hvedemel, koldt smør, rørsukker og vaniljesukker i en skål. Smuldr nu smørret ud i de tørre ingredienser til en rigtig crumbledej.
  3. Smør to forme med en diameter på 16 centimeter. Du kan også lave en stor jordbærcrumble, og her skal formen være ca. 20-22 centimeter.
  4. Fordel cirka halvdelen af crumbledejen i de to forme, men uden at trykke dejen til.
  5. Bages nu 6-7 minutter på næstnederste rille i ovnen. Afhængig af hvor meget din ovn varmer, men bunden må gerne være gylden.
  6. Imens klargør du jordbær, som skæres i skiver.
  7. Tag kagerne ud af ovnen, og fordel jordbær i skiver i på den forbagte crumbledej.
  8. Drys også ca. en spiseskefuld kokosmel på hver kage, og fordel den grofthakkede chokolade på kagerne.
  9. Derefter fordeles resten af crumbledejen øverst, og der drysses mandelsplitter på.
  10. Bag dine jordbærcrumble kager færdige i ovnen, stadig på næstnederste rille, og de skal have ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier338kcalKulhydrater36gProtein4gFedt20gMættet fedt13gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt1gKolesterol48mgNatrium151mgKalium107mgKostfibre2gSukker15gVitamin A553IUVitamin C22mgCalcium28mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Jordbærcrumble køles af inden servering, men jordbærkagen må gerne være lun.

En hjemmebagt crumble med jordbær nydes gerne med en creme fraiche eller letpisket flødeskum.

Se mere indhold her:

  • Rabarbercrumble - lækker crumble med rabarber
  • Æble- og blåbærkage med crumble og kanel
  • Rabarberkage med kokos - svampet og nem at bage
  • Cheesecake med jordbær
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rosa Ingversen Frost skriver

    juni 13, 2023 at 11:34 am

    Hej Holger
    Når jeg nu er medlem og hat betalt, hvordan kan det så være at der fortsat er reklamer i de opskrifter du sender pr. mail?

    Venlig hilsen
    Rosa Ingversen Frost

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af tranebærkage.
    Tranebærkage med appelsin (amerikansk cranberry cake)
  • Billede af Lagkagehusets pebernødder.
    Lagkagehusets pebernødder (opskrift på nemme pebernødder)
  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)
  • Billede af nem brownie.
    Nem brownie med kun 5 ingredienser

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required