Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine

Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine

Billede resultat for jordbær parfait
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
140
SHARES
FacebookMessenger140PinterestEmailSMS

Her kan du se, hvordan du meget nemt laver en jordbær parfait. Det lyder fint, men er egentlig bare en jordbæris, som laves uden ismaskine.

Jordbær parfait er verdens nemmeste is at lave, og den bliver super lækker uden at komme i nærheden af en ismaskine.

Det er ikke alle, der har en ismaskine, og er du en af dem, så er denne opskrift lige opskriften for dig.

Opskriften giver 6-8 bægre god og hjemmelavet is, men det afhænger selvfølgelig af størrelsen på de bægre, du bruger.

Opskrift på jordbær parfait

Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Her kan du se, hvordan du meget nemt laver en jordbær parfait. Det lyder fint, men er egentlig bare en jordbæris, som laves uden ismaskine.
Antal: 4 personer
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 6 stk æggeblommer pasteuriserede, 3 bægre
  • 100 g sukker
  • 10 g vaniljesukker
  • 5 dl fløde
  • 200 g jordbær
  • 1 spsk sukker

Fremgangsmåde

  1. Æggeblommerne hældes i en skål og sukker tilsættes sammen med vaniljesukker.
  2. Æggemassen piskes meget luftigt, og du skal enten anvende en elpisker eller køkkenmaskine.
  3. Pisk derefter fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, men uden at slå for meget luft ud af iscremen. Brug gerne en dejskraber til det.
  4. Jordbærrene nippes og skylles. Duppes tørre for vand, så jordbærpureen ikke bliver for vandig. Skær dem i mindre stykker.
  5. Kom jordbærrene i en skål eller lignende, og tilsæt sukker. Blend hurtigt. Du kan enten vælge at blende bærrene helt ud, eller gøre det hurtigt, så du har små stykker bær tilbage. Det sidste synes jeg er lækkert i isen.
  6. Fordel lidt af iscremen i bægrene, og kom lidt jordbærpureen ovenpå iscremen. Så lidt mere iscreme, lidt jordbærpure og fortsæt indtil du har fordelt det hele i bægrene.
  7. Med skaftet af en ske trækker du nu lige hurtigt ismassen rundt, så is og pure trækker striber i isen.
  8. Stil din jordbær parfait på frost i minimum fem timer.

Næringsindhold

Kalorier563kcalKulhydrater38gProtein4gFedt46gMættet fedt29gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt12gKolesterol157mgNatrium35mgKalium197mgKostfibre1gSukker37gVitamin A1865IUVitamin C30mgCalcium93mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den færdige jordbær parfait tages ud af fryseren 15-20 minutter før servering, så du kan servere en lækker og cremet is.

Du kan også lave en anden dejlig sommerdessert som koldskålsis med kammerjunker eller prøv opskriften på den bedste panna cotta.

Se også hvordan du laver en lækker jordbærmousse.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required