Her er min opskrift på jægerpande. En nem og hurtig ret, som du bla. laver med skinkekød i tern, pølser og vindruer. Meget børnevenlig mad.
Jægerpande er en klassisk og populær opskrift til aftensmad, hvor hele retten laves i en pande.
Der findes forskellige udgaver af jægerpanden, men her er min version med skinkekød i tern, pølser og vindruer.
Opskriften er beregnet til fire personer, og i min video kan du se fremgangsmåde.
Opskrift på jægerpande

Jægerpande
Ingredienser
- 325 g skinkekød - i tern
- 200 g bacon - i tern
- 1 rødløg - i tynde både
- 2 fed hvidløg - snittet i tynde skiver
- 2 tsk paprika
- 1 tsk karry
- 2 spsk hvedemel
- 2 spsk tomatpasta
- 4 dl mælk
- 1 citron - lidt citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- 250 g pølser - cocktailpølser eller alm. pølser i små stykker
- 2-3 håndfulde vindruer - uden sten
Fremgangsmåde
- I en varm pande brunes skinkekød og bacon grundigt af. Brug en stor stegepande, hvor du kan lægge et låg på.
- Tilsæt så rødløg og hvidløg, og lad det svitse med i et halvt minuts tid sammen med paprika og karry.
- Drys hvedemel over, vend rundt og kom tomatpasta (tomatkoncentrat) ved.
- Hæld gradvist mælk ved, så du får en god sovs med passende konsistens. Du skal bruge cirka 4 deciliter mælk.
- Lad det koge op, skru ned for varmen, læg låg på panden og lad din jægerpande simre i ca. 20 minutter.
- Fjern låget og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Kom pølser i panden sammen med stenfri vindruer, og lad dem varme med i 1-2 minutter.
Næringsindhold
Video til opskriften
Få tilsendt opskriften på mail
Noter
Jægerpande serveres straks sammen med kogte ris eller kartoffelmos.
Dertil også en god salat, dampet broccoli eller ærter.
Se flere lækre opskrifter:
Jægerbøf - lækre jægerbøffer i fad med svampesauce
Jægerschnitzel med tilbehør og jægersovs
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments