Indhold
Jægerpande
Ingredienser
- 325 g skinkekød (i tern)
- 200 g bacon (i tern)
- 1 rødløg (i tynde både)
- 2 fed hvidløg (snittet i tynde skiver)
- 2 tsk paprika
- 1 tsk karry
- 2 spsk hvedemel
- 2 spsk tomatpasta
- 4 dl mælk
- 1 citron (lidt citronsaft)
- salt og friskkværnet peber
- 250 g pølser (cocktailpølser eller alm. pølser i små stykker)
- 2-3 håndfulde vindruer (uden sten)
Fremgangsmåde
- I en varm pande brunes skinkekød og bacon grundigt af. Brug en stor stegepande, hvor du kan lægge et låg på.
- Tilsæt så rødløg og hvidløg, og lad det svitse med i et halvt minuts tid sammen med paprika og karry.
- Drys hvedemel over, vend rundt og kom tomatpasta (tomatkoncentrat) ved.
- Hæld gradvist mælk ved, så du får en god sovs med passende konsistens. Du skal bruge cirka 4 deciliter mælk.
- Lad det koge op, skru ned for varmen, læg låg på panden og lad din jægerpande simre i ca. 20 minutter.
- Fjern låget og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Kom pølser i panden sammen med stenfri vindruer, og lad dem varme med i 1-2 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på jægerpande
Jægerpande er en klassisk og populær opskrift til aftensmad, hvor hele retten laves i en pande.
Der findes forskellige udgaver af jægerpanden, men her er min version med skinkekød i tern, pølser og vindruer.
Opskriften er beregnet til fire personer, og i min video kan du se fremgangsmåde.
Noter
Jægerpande serveres straks sammen med kogte ris eller kartoffelmos.
Dertil også en god salat, dampet broccoli eller ærter.
Se flere lækre opskrifter:
- Jægerbøf - lækre jægerbøffer i fad med svampesauce
- Jægergryde
- Jægerschnitzel med tilbehør og jægersovs
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments