Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Jægerpande

Jægerpande med skinkekød og pølser

jægerpande
4.7 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook57PinterestSMSEmailMessenger
57
DELINGER
Indhold
  • Jægerpande
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på jægerpande
  • Noter
  • Kommentarer

Jægerpande

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her er min opskrift på jægerpande. En nem og hurtig ret, som du bla. laver med skinkekød i tern, pølser og vindruer. Meget børnevenlig mad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 325 g skinkekød (i tern)
  • 200 g bacon (i tern)
  • 1 rødløg (i tynde både)
  • 2 fed hvidløg (snittet i tynde skiver)
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk karry
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 spsk tomatpasta
  • 4 dl mælk
  • 1 citron (lidt citronsaft)
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g pølser (cocktailpølser eller alm. pølser i små stykker)
  • 2-3 håndfulde vindruer (uden sten)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. I en varm pande brunes skinkekød og bacon grundigt af. Brug en stor stegepande, hvor du kan lægge et låg på.
  2. Tilsæt så rødløg og hvidløg, og lad det svitse med i et halvt minuts tid sammen med paprika og karry.
  3. Drys hvedemel over, vend rundt og kom tomatpasta (tomatkoncentrat) ved.
  4. Hæld gradvist mælk ved, så du får en god sovs med passende konsistens. Du skal bruge cirka 4 deciliter mælk.
  5. Lad det koge op, skru ned for varmen, læg låg på panden og lad din jægerpande simre i ca. 20 minutter.
  6. Fjern låget og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Kom pølser i panden sammen med stenfri vindruer, og lad dem varme med i 1-2 minutter.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Kom med din mening

Opskrift på jægerpande

Jægerpande er en klassisk og populær opskrift til aftensmad, hvor hele retten laves i en pande.

Der findes forskellige udgaver af jægerpanden, men her er min version med skinkekød i tern, pølser og vindruer.

Opskriften er beregnet til fire personer, og i min video kan du se fremgangsmåde.

Noter

Jægerpande serveres straks sammen med kogte ris eller kartoffelmos.

Dertil også en god salat, dampet broccoli eller ærter.

Se flere lækre opskrifter:

  • Jægerbøf - lækre jægerbøffer i fad med svampesauce
  • Jægergryde
  • Jægerschnitzel med tilbehør og jægersovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required