Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Italiensk sandwich - perfekt til picnic

Italiensk sandwich - perfekt til picnic

Italiensk sandwich med parma
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS
Opdateret: 19. februar 2024 - Udgivet: 23. maj 2023

Italiensk sandwich med mozzarella, pesto, og skinke er ideel til strandturen. Brødet presses om fyldet, så det ikke falder ud under spisning.

Italiensk sandwich er den smarte måde at lave sandwich på til picnicturen, da fyldet bliver i brødet uden at ryge ud til alle sider, når vi spiser den.

Teknikken er enkel: Når vi har kommet alt fyldet i focacciabrødet, ruller vi det ind i film og sætter det i pres under en stabel bøger en lille times tid.

Derefter kan brødet skæres ud i skiver og pakkes til skov- eller strandturen. Og så har du den perfekte picnicsandwich.

Opskrift på italiensk sandwich

Karen SenecaKaren Seneca

Italiensk sandwich - perfekt til picnic

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 stk
Ret: Frokost
Køkken: Italiensk
Kalorier: 521
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 stk focacciabrød - for eks. det frosne fra Føtex
  • 1 pakke bacon - i skiver, stegt på panden
  • 0,5 dl pesto - se opskrift her
  • 2 stk tomater - tynde skiver
  • 100 g ruccola - el. salatblanding
  • 1 stk mozzarella - i tynde skiver
  • 1 pakke parmaskinke - ca. 100 gram
  • 2 spsk mayonnaise
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at varme brødet efter anvisning på pakken. Lad det køle lidt af.
  2. Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle,
  3. Skær tomater og ost i tynde skiver. Skyl rucola eller andet salat.
  4. Lav pesto, hvis du ikke køber den. Se opskrift i ingredienslisten.
  5. Del brødet på langs. Smør pesto på den underste del og mayonnaise på den øverste.
  6. Placer tomatskiver og salat på underdelen. Fordel herefter parmaskinke på grøntsagerne.
  7. Fordel mozzarella på skinken og top med bacon, som du kan drysse henover ved at knuse det let mellem fingrene. Krydr med salt og peber.
  8. Luk brødet med den øverste del og pak det ind i film. Sæt nu en stabel bøger på brødet, så det bliver godt presset sammen i en halv til en hel time.
  9. Derefter kan du skære brødet i fire lige store skiver , så der er italiensk sandwich til fire personer, og så er I klar til picnic.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 521kcalKulhydrater: 3gProtein: 15gFedt: 49gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 7gEnkelumættet fedt: 19gTransfedt: 0.1gKolesterol: 75mgNatrium: 1444mgKalium: 313mgKostfibre: 1gSukker: 1gVitamin A: 892IUVitamin C: 4mgCalcium: 67mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

I USA kalder de denne italienske sandwich for 'pressed sandwich', netop fordi den presset sammen, før brødet skæres ud.

Du kan fylde alt muligt i brødet, for eksempel udskifte pastrami med kylling og bacon, hvis du foretrækker det. Eller lave den vegetarisk.

Her kan du grille aubergineskiver i ovnen og bruge dem i stedet for kød. Se også vores tunacado med fyld af tun og avocado.

Flere ideer til skov og strand: Opskrifter til en hyggelig picnic.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required